Broren til antatt selvmordbomber er belgisk idrettsstjerne

Familien til Najim Laachraoui skal ikke ha hatt kontakt med ham på flere år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DNA-funn har avdekket at Najim Laachraoui var en av de to selvmordsbomberne på flyplassen Zaventem i Brussel tirsdag, melder den franske avisa Le Monde onsdag kveld.

Han er sprengte seg selv sammen med Ibrahim El Bakraoui. Broren til Ibrahim, Khalid El Bakraoui sprengte seg selv på metroen i den belgiske hovedstaden kort tid etterpå.

Stadig flere detaljer om Najim Laachraoui begynner nå å bli offentlig kjent. Broren, Maroud Laachraoui (21), representerer ifølge den franske avisa Libération Belgia i taekwondo og er et stort talent.

Katolsk skolegang Najim (24) mistenkes for å være personen som har koordinert angrepene i Paris i november i fjor. The Washington Post skriver at han også antas å være den som har laget Brussel-bombene som drepte minst 31 og skadet over 270 mennesker.

Han antas også være mannen til venstre i overvåkingsbildene belgisk politi har offentliggjort hvor tre menn triller kofferter inne på flyplassen Zaventem.

Najim er født i Marokko, men vokste opp i Schaerbeek i Belgia og har belgisk pass. Fra han var 12 til 18 år gikk han ifølge en rekke medier på den katolske skolen L´institute de la Sainte-Famille.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer