- Brøt corona-retningslinjer

Reiste fra Washington til New Jersey, i strid med retningslinjene.

BRØT RETNINGSLINJER: Presidentdatter og rådgiver ved Det hvite hus, Ivanka Trump, har takket folk for at de følger myndighetenes retningslinjer, som hun ifølge New York Times selv har brutt. Doug Mills-Pool/Getty Images/AFP
BRØT RETNINGSLINJER: Presidentdatter og rådgiver ved Det hvite hus, Ivanka Trump, har takket folk for at de følger myndighetenes retningslinjer, som hun ifølge New York Times selv har brutt. Doug Mills-Pool/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Dere som er heldige nok til å være i en situasjon der dere kan holder dere hjemme, Vær så snill, gjør det.

Slik lød bønnen fra president Donald Trumps eldste datter, Ivanka Trump, i en video hun postet på nettet 30. mars. I videoen oppfordret hun folk til å følge de føderale retningslinjene om å holde seg seks fot unna hverandre.

- Alle spiller en viktig rolle i å bremse spredningen.

Brøt retningslinjer

Men ifølge New York Times har ikke presidentdatteren, som også fungerer som rådgiver ved Det hvite hus, selv fulgt de føderale retningslinjene, om å droppe reiser som ikke er nødvendige.

I begynnelsen av påsken tok hun med seg ektemannen Jared Kushner, også han rådgiver i Det hvite hus, og sine tre barn fra deres hjem i Washington og til Trump National Golf Club Bedminster i New Jersey, for å feire starten på den jødiske påsken.

Reisen ble foretatt etter at byen Washington, fra 1. april, utstedte en ordre om at alle innbyggerne skulle holdes seg hjemme, med mindre de utførte viktige aktiviteter.

I etterkant skal Kushner ha returnert til Washington og Det hvite hus, der han har hjulpet presidentsvigerfaren i kampen mot coronaviruset, mens Ivanka Trump har fortsatt jobben sin fra golfklubben i Bedminster.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer