Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Brøt seg inn, bandt og voldtok eksen

25-åring tiltalt for grovt overgrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag møter en 25-år gammel mann i Aust-Agder tingrett, tiltalt for å ha voldtatt ekskjæresten sin på det groveste. Paret har også et barn sammen, skriver Agderposten.

I retten har den 21 år gamle jenta gråtende fortalt om hvordan en fremmed mann brøt seg inn på soverommet hennes, dekket til øynene hennes, bandt fast armene og voldtok henne på det groveste.

- Da han var ferdig fikk jeg beskjed om å ligge med fjeset mot puta til han hadde reist sin vei. Hvis jeg fortalte noe til politiet truet han med å drepe sønnen min, har arendalsjenta forklart.

Husker ingenting

Nå er jentas 25 år gamle ekskjæreste og faren til hennes sønn tiltalt for den grove voldtekten.

Samme natt som voldtekten skjedde skal tiltalte ha fått sin nye kjæreste til å kjøre seg til området der ekskjæresten bodde.

Han hevder selv å ikke huske noen ting fra den aktuelle kvelden, og kan ikke forklare hvordan hans DNA ble funnet på ekskjæresten etter voldtekten.

I tillegg fant rettsmedisinere spytt fra ekskjæresten på en hanske som ble funnet hjemme hos 25-åringen. Jenta har forklart at voldtektsmannen hadde hansker.

Noen spesielle kjennetegn skal ha fått henne til å tenke på ekskjæresten.

Risikerer ti år

- Alle bevisene i saken har overbevist meg om at jeg er den skyldige. Men jeg kan ikke huske det. Jeg har gått til legen, til fengselspresten - ja, jeg har gjort alt for å huske, har den tiltalte forklart.

Strafferammen for grov voldtekt er inntil ti års fengsel, minimum to år. Det er ventet at aktor, statsadvokat Anne Gro Aanonsen vil be om streng straff.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!