<strong>FUNNET I GARASJE:</strong> En tiger ble funnet i et lite bur i en garasje i Houston, Texas. Men hvordan den har kommet seg dit, er foreløpig uvisst. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
FUNNET I GARASJE: En tiger ble funnet i et lite bur i en garasje i Houston, Texas. Men hvordan den har kommet seg dit, er foreløpig uvisst. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Vis mer

Brøt seg inn for å røyke hasj. Kunne ikke tro synet som møtte dem

Men hvordan tigeren har kommet seg dit, er foreløpig uvisst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge nyhetsstasjonen KRPC, trodde tipseren at han hallusinerte da han tok seg inn i det forlatte huset i Houston, USA, mandag.

Der ble han nemlig møtt av en tiger i bur.

Seinere rykket politi og dyrevern ut til huset, der de fant tigeren i et hengslete, ulåst bur i garasjen, som var låst med en skrutrekker og et nylonbånd, sier politiet.

- Det var et ganske lite bur i et hus som ikke så ut som var så godt ivaretatt. Det var viktig at vi fikk den vekk, opplyser politibetjent Lara Cottingham overfor KRPC.

Det var dyrevernorganisasjonen BARC som først fant tigeren, som så varslet politiet og fikk hjelp til å få tigeren vekk.

Dyreparken i Houston avkrefter at det er en rømling fra deres dyrehage. Hvordan tigere har kommet seg inn i garasjen, og huset for den saks skyld, er foreløpig uvisst.

- Vi er klar over at en tiger er funnet, men vi er ikke involvert i denne saken. Vi huser allerede to tigere, og har ikke kapasitet til å ta imot en til, sier de i en offentlig uttalelse.

Nå jobbes det med å finne et nytt hjem til tigeren. I mellomtida skal den bo i BARCs fasiliteter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer