Brøt seg inn i døgnåpen politistasjon

Gjett hvordan det gikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): William Ehlers (25) beskyldes nok ikke for å være USAs smarteste mestertyv. Det mener hvertfall politistaben ved Galveston Police Departement i Huston.

I går kveld brøt Ehlers seg nemlig inn på den døgnåpne politistasjonen og forsynte seg av godene. En elektrosjokkpistol, en batong, og mobiltelefonen til en politisjef.

Samtidig, bare meter unna, undret politifolk på stasjonen hvorfor døra til et kveldsstengt kontor stod åpen, og diskuterte om det kunne være ubudne gjester på stasjonen.

- De diskuterte hvordan de skulle gå frem da denne karen kom ut av kontoret, like nedenfor i gangen, forteller politioverbetjent Walter Braun på stasjonens hjemmeside.

Den sjanseløse innbruddstyven overga seg uten protester. Nå venter en tiltale for innbrudd, og han risikerer mellom 180 dager til to års fengsel, samt en bot på inntil 10 000 dollar.

- Dette er en bygning politifolk går inn og ut av 24 timer i døgnet, så han kan neppe være toppkandidat til å ta NASAs rakettforskertest i nær fremtid, sier Braun.

- Vi snakker tross alt om en bygning omringet av parkerte politibiler, kommenterer han.

DUMT GJORT: Få vil protestere på at det er dumt å bryte seg inn på en bemannet politistasjon.