Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brøt seg inn i feil hus

Det som skulle vært et «uskyldig» rollespill, endte med noe helt annet.

REKVISITT: Det som startet som en sexfantasi, endte med å bli en sak i rettssalen etter at to macheter ble en del av det hele. De to mennene som ble hyret inn for å utføre en fremmed manns seksuelle fantasier, om å bli strøket med en kost, endte i stedet i rettssalen. Kniven på bildet har ingenting med den aktuelle saken å gjøre. Foto: Scanpix
REKVISITT: Det som startet som en sexfantasi, endte med å bli en sak i rettssalen etter at to macheter ble en del av det hele. De to mennene som ble hyret inn for å utføre en fremmed manns seksuelle fantasier, om å bli strøket med en kost, endte i stedet i rettssalen. Kniven på bildet har ingenting med den aktuelle saken å gjøre. Foto: Scanpix Vis mer

De skulle bare hjelpe en kunde med å leve ut en sexfantasi. Men, det skulle vise seg å bli litt mer komplisert enn antatt.

Godt plassert inne i huset hos det de trodde var kunden, skjønte de to at de plutselig befant seg i feil hus i New South Wales, Australia. I hendene hadde de macheter, skriver BBC.

De to mennene var leid inn for å utføre en litt pussig sexfantasi en kunde hadde. Ønsket hans var å bli bundet i undertøyet og strøket med en kost.

Planlagt over Facebook

Den svært så delikate saken havnet til slutt i retten, der mennene nå er frikjent for å ha tatt seg bevæpnet inn i et hjem, melder australske medier.

Rollespillet ble planlagt over Facebook før sommeren i fjor. En mann i nærheten av Griffith, New South Wales, oppga sin adresse til paret.

Ifølge avisa var han villig til å betale 5.000 dollar hvis det var «veldig bra», ifølge dommen.

VÅGAL SEXLEK: Paret fra Chicago klarte ikke å holde fingrene av hverandre til de kommer hjem fra kjøreturen. Video: DailyMixtapeUploads Vis mer

Flyttet

Etter at avtalen var spikret flyttet imidlertid kunden til en annen adresse som lå 50 km unna. Problemet var bare at han ikke oppdaterte de to mennene som skulle utføre tjenesten.

Derfor endte de to opp i hjemmet på den opprinnelige adressen.

Da den nye beboeren la merke til et lys på kjøkkenet grytidlig den aktuelle morgenen, antok han at det var en kompis som vanligvis kommer innom for en kopp morgenkaffe.

Da mennene ropte navnet på det de trodde var kunden, tente beboeren i huset på lyset, og oppdaget at det slett ikke var kompisen, men to menn som hang over senga hans med macheter i hendene.

Da de innså feilen, forlot de ifølge news.com.au, høflig boligen. I rettssaken som fant sted tidligere denne måneden, konkluderte dommeren med at de bar machetene for å bruke dem som rekvisitter i rollespillet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!