Brøt seg inn i feil hus

Det som skulle vært et «uskyldig» rollespill, endte med noe helt annet.

REKVISITT: Det som startet som en sexfantasi, endte med å bli en sak i rettssalen etter at to macheter ble en del av det hele. De to mennene som ble hyret inn for å utføre en fremmed manns seksuelle fantasier, om å bli strøket med en kost, endte i stedet i rettssalen. Kniven på bildet har ingenting med den aktuelle saken å gjøre. Foto: Scanpix
REKVISITT: Det som startet som en sexfantasi, endte med å bli en sak i rettssalen etter at to macheter ble en del av det hele. De to mennene som ble hyret inn for å utføre en fremmed manns seksuelle fantasier, om å bli strøket med en kost, endte i stedet i rettssalen. Kniven på bildet har ingenting med den aktuelle saken å gjøre. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De skulle bare hjelpe en kunde med å leve ut en sexfantasi. Men, det skulle vise seg å bli litt mer komplisert enn antatt.

Godt plassert inne i huset hos det de trodde var kunden, skjønte de to at de plutselig befant seg i feil hus i New South Wales, Australia. I hendene hadde de macheter, skriver BBC.

De to mennene var leid inn for å utføre en litt pussig sexfantasi en kunde hadde. Ønsket hans var å bli bundet i undertøyet og strøket med en kost.

Planlagt over Facebook

Den svært så delikate saken havnet til slutt i retten, der mennene nå er frikjent for å ha tatt seg bevæpnet inn i et hjem, melder australske medier.

Rollespillet ble planlagt over Facebook før sommeren i fjor. En mann i nærheten av Griffith, New South Wales, oppga sin adresse til paret.

Ifølge avisa var han villig til å betale 5.000 dollar hvis det var «veldig bra», ifølge dommen.

Flyttet

Etter at avtalen var spikret flyttet imidlertid kunden til en annen adresse som lå 50 km unna. Problemet var bare at han ikke oppdaterte de to mennene som skulle utføre tjenesten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer