Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brøt seg inn og kidnappet Jennette (9)

Kidnapperen ventet utenfor huset deres i San Jose i California i USA. Politiet frykter at han har rømt over grensa til Mexico.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag ettermiddag kom Roselia Tamayo hjem sammen med datteren Jennette (9) og sin 12 år gamle sønn. Der ventet kidnapperen.

Roselia forsvarte seg med en stekepanne, men ble banket opp. Kidnapperen skal også ha tatt kvelertak på sønnen (12).

- Vi aner ikke om han var en innbruddstyv som ble overrasket, sier politiets talsmann Catherine Unger til avisa New York Post.

Et amatøropptak viser hvordan gjerningsmannen kjørte rett til familien Tamayo, gikk opp til huset og så tilbake til bilen igjen.

- Det ser ut som om han ventet på at offeret skulle komme hjem, sier politimannen Steve Dixon til avisa.

Den brutale kidnappingen skjedde i San Jose i California i USA.

Mamma Roselia ble slått til blods. Nabo Corrie Monzon var vitne til det hele.

- Hun var dekket med blod, og helt hysterisk. Alt hun sa var ring 911. Noen brøt seg inn i huset. Han har Jennette. Vær så snill og hjelp meg.

- Har aldri sett ham før

Talsmann Unger opplyser at familien aldri har sett mannen før. Roselia forklarte politiet at da hun først fikk øya på ham, stirret han bare fjernt på henne, som om han var påvirket av narkotika.

Politiet sendte øyeblikkelig ut en etterlysning etter jenta, men står fremdeles uten observasjoner. De frykter at han skal ha kjørt sørover, over grensa til Mexico. Gjerningsmannen beskrives som hvit, i 30 eller 40-årene, og politiet har sendt ut en tegning av ham.

Jentas stefar kom hjem etter episoden, mens politiet gjennomsøkte huset for spor. Naboer forteller at familien nylig flyttet inn i det rolige middelklasse-nabolaget.

Jennette hadde på seg svarte bokser og en grønn t-skjorte da hun ble kidnappet.

KIDNAPPET: Jennette Tamayo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media