Brøt ut masseslagsmål på asylmottak i Saltdal etter cricket-finale: - Heldigvis ikke så ille som i Paris

To sendt til sykehus med mulige bruddskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 11.26 søndag kveld meldte Politiet i Salten på Twitter om et masseslagsmål med mange personer involvert på Vensmoen i Saltdal.

Operasjonsleder i Salten politidistrikt, Jon Inge Moen, forteller om et kaotisk slagsmål etter en cricketkamp på asylmottaket i Vensmoen.

- I helga har det blitt arrangert en cricket-turnering på asylmottaket i Saltdal, og idag, etter finalen, brøt et masseslagsmål ut med rundt 50 personer involvert, sier Moen til Dagbladet.

Politiet har fått opplysninger om at slagsmålet grunnet i en uenighet etter finalen og kampens resultat.

De involverte gikk til angrep på hverandre med slagvåpen, blant annet cricketkøller, spader og stokker, opplyser operasjonslederen.

Fem ble skadd. Tre ble sendt til behandling på den lokale legevakta, mens to ble kjørt til Nordlandssykehuset i Bodø for behandling av mulige bruddskader og skader i ansiktet, opplyser han.

Situasjonen på asylmottaket er nå avklart. Ingen personer ble pågrepet søndag, og politiet jobber med å få fullstendig oversikt i saken. Politiet har opprettet en sak, og vil etterforske saken og foreta vitneavhør til uka.

- Det er var vel litt spesielt at en slik finalefeide fant sted under EM-finalen i Paris?

- Ja, det kan du godt si, sier Moen, som legger til at det i Saltdal heldigvis ikke gikk så ille for seg som i gatene i Paris i forkant og under finalen på Stade de France.