Brøytesjåfør angrepet

Mannen ble rasende over at brøytebilsjåføren la snø og grus over plantene i hagen. Dermed gikk han til angrep, og slo sjåføren i ansiktet med en spade. Sjåføren fikk et dypt kutt i pannen og måtte sy fem sting.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har aldri opplevd maken, og jeg håper at jeg aldri vil oppleve noe lignende igjen, sier brøytebilsjåfør Halvard Wang til NTB.

Mannen som svingte aluminiumsspaden og traff Wang to ganger, sier det ikke var meningen å skade sjåføren.

- Jeg siktet på traktoren, sier han til NTB.

Sjåføren hadde fått i oppdrag å brøyte innkjørselen til et hus som ligger mellom Slependen og Tanum i Bærum. Sameiet hadde gitt Wang klar beskjed om hvor snøen skulle dumpes. Men huseieren som lenge har irritert seg over at snø full av grus fra veien dumpes i hagen, var uenig og forsøkte å stoppe brøytingen. Dermed oppsto krangelen.

Etter besøk på legevakten dro Wang til politistasjonen for å anmelde saken. Der møtte han den sinte huseiren, som fortalte en litt annen versjon av hendelsen. Han opplyser at ble truet med juling av sjåføren.

- Det var mørkt, og jeg så ikke at han åpnet bildøra da jeg slo. Jeg siktet på traktoren, og ikke mannen, sier han.

(NTB)

ANGREPET:</B> Brøytebilsjåfør Halvard Wang ble i morges angrepet av en sint mann med spade. Han mislikte å få snø på sin eiendom. Wang måtte til legevakten for å sy fem sting etter det ublide møtet med spaden.