Bru på E18 har falt delvis sammen

Trafikken er stanset, 45 må evakueres.

SØKK: Brua har falt sammen i midten. Bilene som skulle til å kjøre over, ble tilsynelatende stanset i tide. Foto: Stener Kalberg
SØKK: Brua har falt sammen i midten. Bilene som skulle til å kjøre over, ble tilsynelatende stanset i tide. Foto: Stener Kalberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skjeggestad bru på E18 ved Bentsrud i Vestfold har hatt et brudd i konstruksjonen og har delvis rast sammen mandag ettermiddag, melder Vestfold-politiet.

- Det smeller, det er akkurat som om stål og vaier ryker. Du hører at konstruksjonen gir etter, sier frilansfotograf Stener Kalberg til Dagbladet i 16.50-tida. 

Han er på stedet. 

- Det er sperret av hundre meter rundt nå, fra stedet. Hvis brua knekker helt kan den ta med seg brua ved siden av. Det er ikke ferdig å rase, sier han. 

Ingen skal være skadd. Bildene fra stedet viser en bru med et tydelig søkk på midten. Trafikken står i området, og flere holder på å evakueres.  

- Store sprekker «Tre tunge kjøretøy, en minibuss og del personbiler står igjen på stedet. Cirka 45 personer venter på å bli evakuert av minibusser», skriver politiet på Twitter. 

- Den henger i lufta under der. Den andre brua har fått store sprekker i fundamentet. Geoteknikere og geologer er rekruttert til stedet, men nå jobber vi med å stabilisere situasjonen og hindre at noen blir skadd, sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Vestfold politidistrikt til Tønsbergs Blad. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer