Ekteskap India

Bruden døde - lillesøstera giftet bort samme dag

Den vordende bruden i India døde under bryllupsseremonien. Da bestemte familiene seg for å gifte bort lillesøstera og fortsatte festen.

INDISK BRYLLUP: Bilde fra tradisjonell indisk bryllupsseremoni. Bildet er ikke tatt i sammenheng med saken som omtales. Foto: Stock Connection/REX
INDISK BRYLLUP: Bilde fra tradisjonell indisk bryllupsseremoni. Bildet er ikke tatt i sammenheng med saken som omtales. Foto: Stock Connection/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den kommende bruden - bare identifisert som Surbhi - kollapset av et hjerteinfarkt mens hun utvekslet tradisjonelle kranser med den kommende ektemannen Mangesh Kumar under bryllupsseremonien i den indiske byen Etawah, 27. mai.

Familien fikk kjørt dattera til en klinikk i nærheten, hvor hun ble erklært død på stedet, melder Times of India.

Etter den vonde nyheten bestemte familiene seg for å gifte bort brudens lillesøster Nisha, til den samme mannen Surbhi i utgangspunktet skulle gifte seg med.

- Bisarr situasjon

Seremonien ble dermed gjenopptatt, mens søsteras døde kropp ble liggende i et av naborommene.

Søstrenes storebror, Saurabh, har i ettertid sagt at det var en veldig merkelig følelse.

- Det var en bisarr situasjon. Samtidig som min yngste søster ble giftet bort, lå min andre søsters døde kropp i et annet rom, sa han til det indiske nyhetsbyrået IANS.

- Det var en vanskelig avgjørelse å ta for familien. Det var svært blandende følelser. Sorgen over hennes død og gleden over bryllupet har fortsatt ikke sunket inn, sier Surbhis onkel, Ajab Singh.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer