Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bruden hadde planlagt storstilt overraskelse - døde på vei til bryllupet

- Ingen visste hvordan de skulle reagere. Det er en tragedie.

TRAGEDIE: Bruden kom aldri frem til sitt eget bryllup. Foto: Divulgação/Corpo de Bombeiros
TRAGEDIE: Bruden kom aldri frem til sitt eget bryllup. Foto: Divulgação/Corpo de Bombeiros Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et bryllup nær São Paulo i Brasil tok søndag en fatal vending. Sammen med sin bror, en gravid bryllupsfotograf og piloten, satte 32 år gamle Rosemeire Nascimento Silva seg i et helikopter og kjørte mot kirka. Der ventet hennes kommende ektemann, Udirley Narques Damasceno, og 300 gjester spent.

Men helikopteret kom aldri fram, skriver den brasilianske avisen G1 Globo.

Bryllupsplanleggeren, Carlos Eduardo Batista, ble bekymret da helikopteret ikke landet på den nærliggende fotballbanen som planlagt klokken 16.00. Batista fikk beskjed av helikopterselskapet at det hadde vært en ulykke, men at det trolig ikke dreide seg om helikopteret med bruden. Så kom den tragiske beskjeden fra nødetatene:

Helikopteret har styrtet og bruden og de tre andre i helikopteret er døde.

- Jeg fikk tak i presten som skulle holde seremonien, slik at han fikk fortalt det til brudgommen. Han var i sjokk. Ingen av gjestene visste hvordan de skulle reagere. Det var en tragedie, skriver bryllupsplanleggeren til G1 Globo.

Det er ennå uvisst om ulykken skyldes teknisk feil eller menneskelig svikt. Rapporter fra åstedet tyder på at helikopteret kan ha flydd lavt, da tretoppene er kappet av. De avkappede tretoppene kan også skyldes at helikopteret har falt fra større høyde. Det er opprettet en etterforskning for å avdekke hendelsesforløpet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!