Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bruden ranet

KRISTIANSAND (Dagbladet): Mens brudebildet ble tatt, slo usle tyver til bak ryggen på det nygifte paret Judith Hansen (27) og Kristian Monsen (26).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ti meter unna hadde bruden og forloveren Hanne Homdrom lagt fra seg håndveskene. Tyvene så sitt snitt til å rappe dem før noen fikk sukk for seg.

Det ble nesten krise fordi veskene rommet både kvinnenes sminkesaker - og ikke minst forloverens tale. I tillegg lå de 2000 kroner som frisøren skulle hatt for å stelle bruden.

- Du kan si vi fikk en flying start på ekteskapet, sier Kristian Monsen muntert i et forsøk på å skjule bitterheten over tyvenes grenseløse frekkhet.

Riktignok gikk talen under bryllupsfesten på Tvedestrand rådhus aldeles smertefritt. Men det var åpenbart surt å skulle tre inn i den hellige ektestand med en slik ergrelse.

- Jeg har fått sperret betalingskortene. Heldigvis har ingen foreløpig misbrukt dem, sier Monsen til Dagbladet.

Han etterlyser vitner som kan ha sett tyvene. Tildragelsen skjedde på idylliske Buøya utenfor Eydehavn i Arendal kommune forrige lørdag mellom klokka 17.15 og 17.45.

- Neste måned drar vi på bryllupsreise til romantiske Venezia, sier Monsen som håper tyveriet er oppklart innen den tid.