OPPRØRT: Brudens mor har selv skader på armer og hals etter at hun prøvde å ta kniven vekk fra eksmannen sin. - Det var helt fryktelig, sier hun. Foto: Tomas Leprince / Expressen
OPPRØRT: Brudens mor har selv skader på armer og hals etter at hun prøvde å ta kniven vekk fra eksmannen sin. - Det var helt fryktelig, sier hun. Foto: Tomas Leprince / ExpressenVis mer

Brudens far knivstakk sin egen sønn under vielsen

- Det var helt fryktelig, sier brudens mor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det skulle ha vært et storslagent bryllup på idylliske Trollenäs slott i Skåne i Sverige.

80 gjester var invitert til gårsdagens vielse og påfølgende fest, og mange av gjestene skulle sove over.

Men festen endte med katastrofe. Seks personer ble fraktet til sykehus etter at en mann gikk amok med kniv.

Angrep sønnen Nå er det blitt kjent at knivdesperadoen var brudens far (52). Han trakk fram kniven rett etter at brudeparet hadde gitt hverandre sitt ja i Tornsalongen, og gikk til angrep på sin eldste sønn (32), skriver Expressen.

32-åringen skal ha blitt stukket flere ganger i magen før flere av gjestene kastet seg over faren. Det hele utviklet seg til en voldsom slåsskamp, og seks personer ble skadet.

- Eksmannen min hadde gjemt kniven i innerlomma på dressen. Plutselig dro han den opp og stakk sønnen vår i magen. Det var helt fryktelig, sier brudens mor til Expressen.

- Brudekjolen til datteren min ble helt blodig, sier hun opprørt.

Flyktet inn på toalett Mora har selv knivskader på hendene og halsen, etter å ha forsøkt å ta kniven vekk fra sin eksmann. Gjerningsmannen ble til slutt overmannet av noen andre gjester, men klarte å flykte inn på et toalett, hvor han låste seg inne.

Politiet rykket ut til slottet like etter klokka 16.00, og til slutt kom faren frivillig ut av toalettet etter samtaler med politiet.

Det var bruden selv som ville invitere faren sin til bryllupet, til tross for at han skal ha vist voldelige tendenser tidligere.

- Datteren min er veldig lei seg. Hun sier hele tida: «Det var min feil». Men jeg klandrer henne ikke, sier brudens mor til Expressen.

Alvorlig skadet Personalet på slottet skal være dypt preget av de blodige scenene.

- Jeg er sjokkert. Alt var helt rolig i begynnelsen, og det var ingenting som tydet på at det ville bli så voldsomt, sier en av de ansatte.

Brudens bror ble fraktet til universitetssykehuset i Lund, hvor han ble operert. Skadene er alvorlige, men ikke livstruende. I tillegg skal en annen person være alvorlig skadet etter hendelsen. De fire andre skal ha sluppet fra hendelsen med lettere skader.

IDYLLISK: Bryllupet fant sted i Trollenäs slott i Skåne i Sverige. Foto: Joachim Wall / Expressen
IDYLLISK: Bryllupet fant sted i Trollenäs slott i Skåne i Sverige. Foto: Joachim Wall / Expressen Vis mer