Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brudeparet Kennedy lurte pressen

NEW YORK (Dagbladet): Nå har pressejakten startet på brudeparet Kennedy, som er på bryllupsreise. Men ingen vet hvor de er reist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ryktene om at de nygifte var seilt ut med en yacht som president Kennedy en gang brukte, var en dekkmanøver. Yachten ligger til reparasjon i Florida.

Bare et par bilder fra den hemmelige seremonien på øya Cumberland i delstaten Georgia er frigitt og offentliggjort.

Det viser en strålende brud i en enkel, men rålekker designerkjole, som signaliserer «god smak og klasse».

Den mediesky John jr. lurte hele pop-pressen som ellers hadde sendt helikoptre, ubåter, fallskjermhoppere og tanks til bryllupet for å sikre seg bildene av brudeparet og gjestene.

Bryllupsgjestene ankom den isolerte øya Cumberland, som er mest kjent for grønne plener og flotte hester, diskré etter mørkets frambrudd og over flere dager.

Da søster Caroline ble oppdaget på en flyplass i Florida, viste hun bare tommelen opp og svarte ikke på spørsmål om bryllupet. Onkel Ted Kennedy ble fotografert idet han gikk inn i et privatfly på en annen flyplass, men uten at reportere kunne stille ham spørsmål.

«Spesiell glede»

Først i går sendte Ted Kennedy ut en bekreftelse av ekteskapet der han sier at «Dette er et øyeblikk fylt av spesiell glede for alle oss i Kennedy-familien. Jeg vet at Jack og Jackie ville ha vært stolte av dem, og gitt dem all sin kjærlighet og omsorg når de nå begynner sin framtid sammen».

Avisa New York Post har rekonstruert vielsesseremonien og beskriver den i blomstrende vendinger:

Bruden var «strålende vakker fra toppen av sløret til sålen under føttene, og trippet lett ned midtgangen bestrødd med roseblader i satengsandaler med krystallperler. Hun bar en bukett liljekonvaller i sine tyllbehanskede hender».

Brudgommen beskriver de som følger:

«Hennes mann - lekkerheten som inntil denne helga var kjent som Amerikas mest ettertraktede ungkar - tok seg ut på sitt aller mest hjertebankende beste i en midnattsblå dress med en hvit vest, et blekblått silkeslips og med kornblomster - som var president Kennedys favorittblomst - i knapphullet. John jr. bar også sin fars klokke.»

«Det betydde noe helt spesielt for ham å gå med den,» sier Melody Miller, som er talskvinne for senator Ted Kennedy.

Kjolen

Tidligere i høst gikk det rykter om at bruden Carolyn hadde handlet brudekjole hos designeren Vera Wang. I stedet kom kjolen fra eksklusive italienske Nino Cerutti. Kjolen blir beskrevet som «sexy», og det finnes bare en av modellen. Designeren var Narciso Rodriguez. Han har samarbeidet med Carolyn Bessette mens de begge to arbeidet for Calvin Klein.

Den klassiske elegansen som preger Cerutti, har skaffet ham kjendiskunder som Sharon Stone, Clint Eastwood, Kathleen Turner, Harrison Ford, Michael Douglas og Jack Nicholson.

For to uker siden fløy Carolyn til Paris i all hemmelighet for å prøve brudekjolen. Men hun ble oppdaget i byen mens hun spiste middag med en ukjent mann på en fasjonabel kinesisk restaurant i byen.

«Det utløste rykter om at det var brudd mellom henne og John-John,» flirer en kilde til avisa New York Post.

Den mystiske mannen var Rodriguez. Og de snakket om brudekjolen.

Hvem tar over?

Kjendisbladet People, som utnevnte John-John til «verdens mest sexy mann», spør nå sine lesere hvem som skal overta som «landets mest ettertraktede ungkar».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media