Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brudgom anklages for overgrep mot brudepike

Det som skulle være en hyggelig samling i forkant av et bryllup, endte opp med å bli en politisak da brudgommen (28) skal ha begått seksuelt overgrep mot en av brudepikene (29).

SIKTET: Det som skulle være en hyggelig samling i forkant av et bryllup, endte opp med å bli en politisak da brudgommen (28) skal ha begått seksuelt overgrep mot en av brudepikene (29). Video: CNN. Vis mer

To dager før bryllupet tilbrakte venner av brudeparet en ettermiddag med rafting og padling på Delaware-elva i Pennsylvania, USA, kommer det fram i rettsdokumenter CNN har fått tilgang på.

Det var feststemning på turen og fornærmede (29) har fortalt at hun ble svært beruset. Da de kom fram til hotellet hvor de skulle tilbringe kvelden, klarte hun ikke å stå på egen hånd.

Bruden skal ha bedt sin forlovede om å hjelpe brudepiken ut av flåten og bort til parkeringsplassen, ifølge lokalavisen The Morning Call. Hun husker å bli ført vekk fra vannet, men vet ikke hva som skjedde før hun våknet opp i herregarderoben.

Endret forklaring

Det kommer fram i dokumentene at en overvåkingsvideo fra hotellet viser brudgommen gå sammen med en kvinne i gangen. Hun ser ekstremt ustødig ut og sjangler.

Det neste 29-åringen husker, er at hun innså at bikinitrusa hennes var borte og at brudgommen lå over henne i garderoben. Bruden kom inn i garderoben, noe som førte til en krangel mellom henne og hennes framtidige ektemann.

Da etterforskerne avhørte mannen, forklarte han at han var full den kvelden og følte at 29-åringen tok utnytte av ham. Han forklarte at hun fulgte etter ham inn i garderoben.

Seinere innrømmet mannen at han hadde tatt tak i henne og dratt henne inn i garderoben, skriver CNN.

Dagen etter ringte mannen til brudepiken, beklaget og sa han ikke visste hva de gjorde. Neste dag, på den store dagen, fikk kvinnen også en tekstmelding fra mannen:

- Jeg vil unnskylde igjen for alt. Kan vi være så snill å bare så glade som mulig for bruden i dag, skrev han blant annet.

Giftet seg

Til tross for hendelsen, giftet bruden og brudgommen seg 1. september, altså to dager senere.

Politiet begynte etterforskningen av saken dagen etter bryllupet, da brudepiken oppsøkte et lokalt sykehus og opplyste om at hun hadde opplevd et seksuelt overgrep, skriver The Morning Call.

Mannen (28) er siktet i saken. Verken CNN eller The Washington Post har fått svar på sine henvendelser til mannen og hans advokat.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling