Brudgom anklages for overgrep mot brudepike

Det som skulle være en hyggelig samling i forkant av et bryllup, endte opp med å bli en politisak da brudgommen (28) skal ha begått seksuelt overgrep mot en av brudepikene (29).

SIKTET: Det som skulle være en hyggelig samling i forkant av et bryllup, endte opp med å bli en politisak da brudgommen (28) skal ha begått seksuelt overgrep mot en av brudepikene (29). Video: CNN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To dager før bryllupet tilbrakte venner av brudeparet en ettermiddag med rafting og padling på Delaware-elva i Pennsylvania, USA, kommer det fram i rettsdokumenter CNN har fått tilgang på.

Det var feststemning på turen og fornærmede (29) har fortalt at hun ble svært beruset. Da de kom fram til hotellet hvor de skulle tilbringe kvelden, klarte hun ikke å stå på egen hånd.

Bruden skal ha bedt sin forlovede om å hjelpe brudepiken ut av flåten og bort til parkeringsplassen, ifølge lokalavisen The Morning Call. Hun husker å bli ført vekk fra vannet, men vet ikke hva som skjedde før hun våknet opp i herregarderoben.

Endret forklaring

Det kommer fram i dokumentene at en overvåkingsvideo fra hotellet viser brudgommen gå sammen med en kvinne i gangen. Hun ser ekstremt ustødig ut og sjangler.

Det neste 29-åringen husker, er at hun innså at bikinitrusa hennes var borte og at brudgommen lå over henne i garderoben. Bruden kom inn i garderoben, noe som førte til en krangel mellom henne og hennes framtidige ektemann.

Da etterforskerne avhørte mannen, forklarte han at han var full den kvelden og følte at 29-åringen tok utnytte av ham. Han forklarte at hun fulgte etter ham inn i garderoben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer