Brukte 1,3 millioner dollar på biler, båter, stippere og kokain. 
Feil i banken ga studenten et gigantisk overtrekk

- Savner ikke den overdådige livsstilen med unntak av kokainen, stripperne og de raske bilene. 

LURTE BANKEN: Pengene fikk han etter at han åpnet en såkalt Complete Freedom-konto i den australske banken St. George i mars 2010. En datafeil gjorde at han kunne overtrekke kontoen ubegrenset, noe Luke Moore virkelig gjorde. Foto: J Bar/Wikipedia commons
LURTE BANKEN: Pengene fikk han etter at han åpnet en såkalt Complete Freedom-konto i den australske banken St. George i mars 2010. En datafeil gjorde at han kunne overtrekke kontoen ubegrenset, noe Luke Moore virkelig gjorde. Foto: J Bar/Wikipedia commons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den australske studenten Luke Moore brukte 1,3 millioner dollar på sportsbiler, speedbåter, strippere og kokain, etter at en feil i banken ga ham et ubegrenset overtrekk, skriver den australske versjonen av The Daily Telegraph.

Han dro på luksusferier, kjøpte en Aston Martin og en Maserati, samt en båt, og levde et liv en jetsetter verdig.

Moore levde det gode liv i hele to år før han ble tatt av politiet og fengslet for svindelen. Og det ble forespeilet at han måtte sitte fire år i fengsel etter at bankfeilen ble oppdaget.

Savner kokain, strippere og raske biler

Men i forrige uke ble 29-åringen sluppet fri, etter at dommerne trodde på hans forklaring om at han ikke hadde bedratt banken, og at det hele ikke var med vilje.

Moore er nå blakk og bor med moren sin i New South Wales i Australia. Ironisk nok studerer han jus og planlegger å bli advokat.

Til The Daily Telegraph sier han at han ikke savner den overdådige livsstilen, med unntak av kokainen, stipperne og de raske bilene.

Moore sier også at han fortsatt holder på med å justere livsstilen sin til det normale, og at han ikke lenger vil kjøre rundt i prangende biler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer