Brukte 820 millioner på egen valgkamp

Men det var ikke nok i California.

 TAR IKKE OVER ETTER ARNOLD:  Eks-eBay-sjef Meg Whitman satset hardt av egen lomme for å bli Californias nye Arnold Schwarzenegger. Det holdt ikke. Ifølge CNN var det kvinnevelgere som avgjorde til fordel for tidligere guvernør Jerry Brown. FOTO: LUCY NICHOLSON, REUTERS/SCANPIX.
TAR IKKE OVER ETTER ARNOLD: Eks-eBay-sjef Meg Whitman satset hardt av egen lomme for å bli Californias nye Arnold Schwarzenegger. Det holdt ikke. Ifølge CNN var det kvinnevelgere som avgjorde til fordel for tidligere guvernør Jerry Brown. FOTO: LUCY NICHOLSON, REUTERS/SCANPIX.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
Demokraten Jerry Brown overtar etter Arnold Schwarzenegger som guvernør i California, ifølge en prognose fra TV-stasjonen Fox News.

Brown får i så fall tilbake en stilling han hadde for rundt 20 år siden.

Den republikanske kandidaten i guvernørvalget, tidligere eBay-sjef Meg Whitman, har brukt over 140 millioner dollar av sin egen formue i valgkampen, som har gått parallelt med valg til Senatet og Representantenes hus.

Det tilsvarer over 820 millioner norske kroner etter dagens rekordlave kurs på 5,83.

Likevel er det Brown som nå vil måtte ta fatt på oppgaven med å få delstatens skakkjørte økonomi på fote igjen, dersom Fox prognose viser seg å stemme.

(NTB - Reuters).