HOLDT VAKT:  Ifølge politet som rykket ut på meldinga om skyting, ble to halvannen meter lange alligatorer brukt til å holde vakt ved marihuanaplantene. Illustrasjonsfoto: AFP PHOTO/Rodrigo ARANGUA
HOLDT VAKT: Ifølge politet som rykket ut på meldinga om skyting, ble to halvannen meter lange alligatorer brukt til å holde vakt ved marihuanaplantene. Illustrasjonsfoto: AFP PHOTO/Rodrigo ARANGUAVis mer

Brukte alligatorer til å vokte marihuanaplanter

Politiet rykket på skyteepisode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var et bisart syn som møtte politibetjentene som rykket ut etter melding om skyting ved et hus i delstaten Washington i USA. Inne i huset fant de nemlig et par halvannen meter lange alligatorer som var satt til å vokte marihuanaplanter.

Rundt dem var altså de ulovlige plantene og en strippestang i stua. En betjent forteller til Seattle times at åstedet var som tatt ut av en Hollywood-film.

Flyttet boblebad - startet krangel På stedet fant politiet også 41-åringen Darren Shore, som ble skutt den tidligere kameraten Ryan Lemcke (30), melder The Olympian. Bråket skal ha startet da 30-åringen hjalp til med å flytte et boblebad i huset. Til gjengjeld forventet han å bli betalt med legemiddelet Vicodin. Det nektet Shore å gå med på.

Han valgte tvert om å varsle 30-åringens stemor om hendelsen, og fortalte henne at stesønnen forsøkte å få tak i reseptbelagte piller og at han var innblandet i narkohandel.

Dette skal ha hisset opp 30-åringen, som i etterkant begynte å sende truende sms-er til Shore. Det gjorde sistnevnte så bekymret at han fant fram pistolen sin og avventet et angrep.

Da 30-åringen seinere ankom adressen i sin bil, avfyrte Shore flere skudd mot bilen. 30-åringen ble truffet av ett skudd i bicepsen og ett i skuldra.

Alligatorene var lovlige Imidlertid kom det fram under forklaringene til politiet at 30-åringen i utgangspunktet ble tilbudt både marihuana og Vicodin som betaling mot et par dagers arbeid.

Når det gjelder alligatorene viste det seg at Shore hadde tillatelse til å ha dem, ifølge lokale myndigheter. Likevel er Darren Shore satt i politiets arrest, og må avvente en eventuel tiltale og rettssak.