Brukte blålys mot verditransport

To menn ble i kveld pågrepet av politiet i Drammen etter å gjentatte ganger ha kjørt forbi en verditransport i en bil med blinkende blålys.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var klokka 20.05 at politiet i Drammen fikk en henvendelse fra Follo politidistrikt om at en svart BMW personbil utstyrt med blålys flere ganger hadde kjørt forbi en verditransport på grensa mellom Moss og Follo.

Personalet på verditransporten hadde selv kontaktet politiet etter å ha fattet mistanke til personbilen med blålys. Mistanken ble styrket etter å ha kontaktet politiet i Moss, som ikke hadde sivile politibiler på veiene. BMWen forsvant like etter i stor fart mot tunnelen under Oslofjorden mot Hurum.

Politiet i Drammen satte opp veisperringer, og fire bevæpnete patruljebiler fra Drammen bisto to patruljebiler fra Follo i pågripelsen av de to mennene. De ble stanset og pågrepet uten dramatikk i en veisperring på Gullhaug i Lier kommune.

- For moro skyld

De to mennene i midten av tjueåra ble satt i arrest på politistasjonen i Drammen, og bilen de kjørte er tauet inn for nærmere undersøkelser. Politiet skal nå undersøke hva som var bakgrunnen for den ureglementerte blålysbruken. De skal avhøres i løpet av kvelden for å få rede på om de brukte blålysene for moro, eller om det kunne være et forsøk på å lure verditransporten til å stanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer