Ekstreme inngrep:

Brukte formue på bimbo-drømmen

- Det koster mye å se så billig ut, sier 33-åringen.

TROFÉ-BIMBO: Jennafer kaller seg selv en trofé-bimbo. Helt siden tenåra har hun vært som besatt av å se ut som en blond bimbo. Foto: Jam Press
TROFÉ-BIMBO: Jennafer kaller seg selv en trofé-bimbo. Helt siden tenåra har hun vært som besatt av å se ut som en blond bimbo. Foto: Jam Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennafer Lee (33) har vært som besatt av den blonde bimbo-looken siden hun vokste opp på 90-tallet.

- Jeg har alltid fått mye oppmerksomhet, så lenge jeg kan huske. Lenge før jeg bleket håret blondt og gjorde meg selv til den ideelle bimbo-fantasien, sier hun til nyhetsbyrået Jam Press.

- En naturlig skjønnhet

33-åringen fra Bournemouth i Storbritannia sier at hun aldri har vært misfornøyd med sitt eget utseende:

- Jeg er en naturlig skjønnhet. Faktisk har endringene jeg har gjort på utseendet mitt gjort meg mindre attraktiv, sier hun, og utdyper:

- Det har jeg fått høre fra folk som kjente meg da jeg var brunette. Men i mine øyne er dette det perfekte skjønnhetsideal. Det gir meg glede å være ultrasexy, en blond bimbo og et sexobjekt.

Jennafer sier at hun helt siden tenåra har vært hyperseksuell. Hun elsket å få oppmerksomhet fra gutter, og sier hun fikk mye oppmerksomhet.

- Da jeg gikk på skolen, datet jeg mange gutter. De pleide å slåss over hvem som skulle date meg, hevder hun.

STORT: I «Insider Fem» blir vi kjent med Sindy Starlet. Hun har lyst på Skandinavias største pupper. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

43 000 i året

33-åringen sier hun har hatt mange forskjellige stiler og faser gjennom livet, men at livsstilen hennes alltid har vært «bimbo».

- Jeg har en veldig boblende og seksuell personlighet. De gangene jeg har vendt meg bort fra bimbo-stilen, har jeg ikke følt at utseendet mitt har passet personligheten min.

FØR: Slik så Jennafer ut i 20-åra, før hun begynte med diverse kosmetiske inngrep. Foto: Jam Press
FØR: Slik så Jennafer ut i 20-åra, før hun begynte med diverse kosmetiske inngrep. Foto: Jam Press Vis mer

Jennafer bleket håret sitt blondt, og i løpet av det siste tiåret har hun gjort flere kosmetiske endringer på utseendet sitt.

Hver eneste måned tar hun fillers i leppene og kinnene for om lag 5500 kroner. I tillegg fikser hun på haka og linjene rundt munnen og tar Botox.

Årlig bruker hun om lag 43 000 kroner på utseendet - og det har hun gjort de siste ti åra, noe som utgjør en totalkostnad på 430 000 kroner.

Enda større bryster

De siste fire åra har Jennafer spart opp penger hun har tjent via OnlyFans-kontoen sin, for å få råd til brystimplantater.

- Jeg fikk implantater på 590 gram. Jeg bønnfalt kirurgen min om å få større, men han sa at dette var alt han fikk plass til i første omgang. Det kostet meg 75 000 kroner.

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført fem rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

Da hun våknet etter den første operasjonen, var hun misfornøyd:

- Så fort jeg våknet fra narkosen, kikket jeg ned og sa: «Nei, de er ikke store nok!». Jeg dro tilbake til den plastiske kirurgen hver eneste måned helt til han gikk med på å gi meg implantater på 1050 gram - de største silikonimplantatene de har. Det kostet meg 72 500 kroner.

Totalt har 33-åringen brukt rundt 580 000 norske kroner på kosmetiske inngrep de siste ti åra. Selv tror hun at summen er enda høyere - om man tar med kostnadene for de blonde lokkene og de dyre klærne.

- Det koster mye å se så billig ut. Nå vil jeg ha meg rumpeimplantater, ta et leppeløft, løfte brynene, ta fettsuging og få enda større pupper. Jeg tror ikke jeg kommer til å slutte med operasjoner, for så fort én ting er perfekt, vil jeg gå over til noe annet.

Advarsel fra kirurgen

Jennafer forteller at kirurgen rådet henne mot å ta de største silikonimplantatene, men hun lot ikke det stå i veien for drømmen:

- Neste gang skal jeg få spesiallagd implantater på 1650 gram. Det vil koste meg rundt 300 000 kroner, sier hun.

33-åringen har ingen planer om å slutte med operasjonene, det til tross for at familien hennes ikke er like fornøyde med utseendet hennes.

- Familien min og venner utenfor «bimbo-samfunnet» liker ikke utseendet mitt. De syntes jeg var naturlig vakker før, men de støtter valgene mine uansett. Jeg liker å overraske dem med nye endringer på utseendet.

- Folk tar på meg

Jennafer sier at hun er blitt så vant til at folk stirrer på henne på gata at hun knapt legger merke til det lenger.

VEKKER OPPSIKT: Norske Julie Lorentzen fikk oppslag i den britiske tabloidavisa The Sun på grunn av rumpa si. Video: Tiktok / julieevlorentzen Vis mer

- Det er mange som stirrer på meg, på mitt blonde hår, tatoveringene mine, måten jeg kler meg, mine 18 centimeter høye strippersko, mine store lepper eller mine svære, falske pupper, sier hun, og utdyper:

- Folk liker å ta på meg, noe jeg synes er rart. Hvis jeg ser noen på gata med en kort magetopp som jeg liker, går jeg ikke bort og stryker på toppen og sier «jeg liker denne». Men det gjør fremmede folk med kroppen min hele tida. Jeg tar det som det er ment - som en kompliment.

Jennafer selv mener at folk elsker å glane på henne, og hun lar dem få gjøre det:

- Det er ikke hver dag du får se en trofé-bimbo, og jeg setter pris på det. Jeg er stolt over å være som jeg er, og jeg elsker at det vekker nysgjerrigheten i folk, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer