TO TOMLER OPP:  Matthew James gir tommelen opp fra sykesenga sammen med Saera Wilson, som postet takken på vegne av forloveden på Facebook-siden som er opprettet til støtte for dem. Foto: Privat
TO TOMLER OPP: Matthew James gir tommelen opp fra sykesenga sammen med Saera Wilson, som postet takken på vegne av forloveden på Facebook-siden som er opprettet til støtte for dem. Foto: PrivatVis mer

Brukte kroppen som skjold for forloveden. Nå takker han for massiv støtte

Offer for skuddene i Tunisia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En sommerferie ble et lite helvete på stranda i Sousse i Tunisia da 23-år gamle Seifeddine Rwzgui Yacoubi, som har forbindelser til IS, angrep turistene.

Det walisiske paret Matthew James (30) og Saera Wilson (26) var til stede på stranda da skuddene falt. Ifølge Wilson var kjærestens første impuls å kaste seg foran henne. Mens han var skutt og blødde, ba han henne løpe, og sa «fortell barna våre at pappaen deres elsker dem».

- Han tok en kule for meg. Jeg skylder ham livet mitt fordi han kastet seg foran meg når skytingen startet, sa Wilson til Daily Mail fredag.

Moren var også imponert over sønnen:
- Jeg er så stolt av ham, han satte andre foran seg selv, sa moren hans etterpå, ifølge BBC.

Søndag ble Matthew James fløyet tilbake til Cardiff. Han ligger fortsatt på sykehuset, men i Facebook-posten på siden som har blitt opprettet for donasjoner til dem, lover Saera Wilson at han vil svare på alle meldingene når han er i bedre form.

- Jeg vil bare komme med en kjempestor takk for all støtte, alle meldinger og donasjoner vi har fått. Jeg leser meldinger og statusoppdateringer høyt til Mat etter hvert som de kommer inn, og han er overveldet av responsen. Så fort han klarer det, kommer han til å svare folk, men akkurat nå rehabiliteres han og jeg skriver for ham. Masse kjærlighet til dere alle.