Brukte mammas minnefond til restskatt

Brukte 73.557 kroner av morens minnefond til å betale restskatt og andre private regninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Interne styre-e-poster avslører lånet Venstre-nestlederen har tatt fra minnefondet.

- Jeg husket ikke at jeg hadde lånt penger til å betale restskatt. Først i dag gikk jeg gjennom saken, papirene og styrekorrespondansen. Vi kom til i kveld, at det faktisk ble ytt et reelt lån. Dette ber jeg om å bli trodd på, sier Thommessen til VG:

Venstremannen innrømmer at 37.000 kroner ble tatt opp i lån fordi han ikke klarte å betale restskatt. Resten av pengene, rundt 36.000 kroner forklarer Thommessen at han på grunn av tastetrykk i nettbanken sin har betalt private regninger med minnefondets konto.

- Jeg ble friskmeldt for hjerneblødning i september i fjor, og i hele året før har min tilværelse dried seg om å klare å komme tilbake til hverdagen, være far og familiære omstendigheter som nå bør være kjent. I den sammenhengen har jeg også mistet litt oversikt. det står jeg inne for som menneske, sier Thommessen til VG.

(©NTB)

BETALTE RESTSKATT: Olaf Thommessen innrømmer at han overførte penger fra morens minnefond for å betale egen restskatt. Arkivfoto: STIAN LYSEBERG SOLUM/SCANPIX
BETALTE RESTSKATT: Olaf Thommessen innrømmer at han overførte penger fra morens minnefond for å betale egen restskatt. Arkivfoto: STIAN LYSEBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer
Brukte mammas minnefond til restskatt