Brukte én time på å rykke ut etter skuddmelding

Fortvilet ringe Kristin Olsen 112 og meldte om to skudd i kommunalboligen 260 meter unna politihuset i Tromsø. Først én time senere var politiet på plass.

260 METER:  Dette er ruten politiet i Tromsø hadde da meldingene om skudd kom inn i går. Først etter en time var politiet på plass. Foto: Google Maps.
260 METER: Dette er ruten politiet i Tromsø hadde da meldingene om skudd kom inn i går. Først etter en time var politiet på plass. Foto: Google Maps. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet bekrefter overfor Dagbladet at de etterforsker et væpnet ran som skjedde på adressen i går kveld. Ifølge politiet selv tok det en time fra meldingen kom inn, til politiet var på plass. Hvorfor det tok så lang tid, kan ikke politiet svare på før i morgen.

For Kristin Olsen er det fattig trøst. Hun ringte gråtende inn til politiet klokken 23.08 i går kveld, og fikk ikke mer informasjon om hva som hadde skjedd før i dag.

- Da jeg ringte fikk jeg en unnskyldning om at de ikke kunne komme fordi de ikke hadde kapasitet. Jeg fikk vite at de satt i møter. Det gjorde meg forbannet. Jeg var livredd og skremt og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, sier hun til Dagbladet.

- Jeg kunne ha vært skutt og drept, og jeg mener at politiet skulle rykket ut der og da, sier hun.

Adressen dette skjedde på ligger et langt steinkast unna politihuset i Tromsø. Ifølge Google Maps er det en strekning på 260 meter.

- Må liv gå tapt før de rykker ut? Hendelsen satte en støkk i Kristin Olsen.

- Jeg satt og ante fred og ingen fare da jeg plutselig hørte at de ropte og skrek nede i oppgangen. Så hørte jeg at noen tok tak i inngangsdøra mi, før jeg like etter hørte et skudd. Jeg var vettskremt, mens de fortsatte å rope og skrike. Så hørte jeg et nytt skudd, og da ringte jeg politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer