Brukte penispumpe i retten

- Onanerte ikke, framholder dommer tatt med buksene nede.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) En tidligere dommer i Creek County i Oklahoma i USA er dømt til fire års fengsel for usømmelig opptreden under en rekke rettssaker. Ved flere anledninger skal dommeren tilsynelatende ha onanert med en penispumpe, melder CNN.

- Minst 15 ganger

Donald Thompson (59) var dommer i 23 år før han pensjonerte seg i 2004. Hans stenograf, Lisa Foster, vitnet i retten om at hun har sett dommeren blotte seg minst 15 ganger i rettssalen mellom år 2001 og 2003.

I minst fire rettssaker skal Thompson også ha benyttet seg av en penispumpe.

I forrige måned ble Thompson dømt for fire tilfeller av usømmelig opptreden i retten.

Thompson, som er far til tre voksne barn, sa i retten at penispumpa ble gitt til ham som en spøkefull gave av en jegerkompis.

Dommeren framholdt under rettssaken at han aldri brukte penispumpa for å onanere, selv om han kan ha trykket litt på håndtaket.

Penispumpe under kjortelen

Foster fortalte at hun hadde sett Thompson bruke penispumpa nesten daglig under en mordssak i august 2003. En hvislende lyd ble hørt på opptakene fra denne rettssaken.

Thompson uttalte at han ikke hadde lagt merke til en slik lyd, men var villig til å høre på opptakene.

Politiet reiste sak mot den tidligere dommeren, etter at en politibetjent som vitnet under mordsaken i 2003 kunne fortelle at dommer Thomson førte et slags plastikkrør inn under dommerkjortelen under rettssaken.

Mens retten tok lunsjpause, fotograferte betjenter penispumpa under dommerbenken.