Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brukte pillen - gravid med firlinger

Engelsk mor fikk sjokkbeskjed.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Soheyla Zolfaghary (24) er tidligere modell og ble nylig mamma til en liten gutt. Gutten har blitt syv måneder, og verken mor eller far hadde planer om noen familieforøkelse foreløpig. Zolfaghary brukte minipillen for å være sikker på å unngå graviditet før gutten hadde blitt litt større.

Minipillen er ikke like sikker som vanlige p-piller. Det kan Zolfaghary bekrefte: Hun venter firlinger.

- Jeg sluttet å amme, men tenkte ikke på å gjøre noe med prevensjonen, sier hun til avisa The Mirror. Etter at menstruasjonen uteble, tok hun for sikkerhets skyld en graviditetstest og ble sjokkert da den slo positivt ut.

- Jeg tenkte at jeg ikke er klar for enda en baby ennå.

På ultralyd på sykehuset utbrøt plutselig legen:

- Her er det to!

Så ble han forundret, før han korrigerte:

- Nei, det er tre. Det er fire!

Zolfaghary medgir at hun begynte å gråte av sjokket. Heller ikke kjæresten Matthew Owens (32) klarer å holde tårene tilbake.

- Vi har alltid ønsket oss to barn - en gutt og en jente. Jeg har aldri vurdert å få fem barn.

Barna er eneggede firlinger og deler morkake. Det betyr at svangerskapet er risikabelt, spesielt for barna. Hvis noe skjer med ett barn, kan de tre andre også bli påvirket. Barna vil sannsynligvis bli forløst rundt uke 30, altså mer enn to måneder før termin.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media