- Brukte privatjet til å frakte dop til sexorgier

27-åring hevder hun hadde sex med Berlusconi (74) i svømmebassenget hans.

LUKSUSVILLA: Villa Certosa, Berlusconis fritidssted på Sardinia, skal ha vært åstedet for den omtalte sex/dop-orgien. Foto: Davide Caglio/EPA/Scanpix
LUKSUSVILLA: Villa Certosa, Berlusconis fritidssted på Sardinia, skal ha vært åstedet for den omtalte sex/dop-orgien. Foto: Davide Caglio/EPA/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Akkurat da man trodde Italias statsminister Silvio Berlusconi hadde oppfylt skandalekvoten, trer en ny ung kvinne fram og hevder hun deltok på en sexorgie hos 74-åringen - en orgie som ble «krydret» med dop fløyet inn med statsministerens private jetfly.

- Vi var alle i svømmebassenget, der vi hadde sex, skal eskortepiken Nadia Macri (27) ha fortalt politietterforskere. Hun skal ha fått 10 000 euro (ca. 80 000 kroner) i en konvolutt som betaling for tjenestene, skriver Daily Telegraph.

Statsministeren på sin side langer ut mot beskyldningene, som han kaller «usømmelige og avskyelige angrep».

- Jeg vil bli på min post på tross av disse grunnløse beskyldningene, så lenge italienerne ønsker å ha meg, tordner han i dag, ifølge AFP.

25 kvinner I utskrifter av politiavhøret med henne, som er offentliggjort i italienske aviser i dag, beskriver Macri hvordan hun og ca. 25 andre unge kvinner hadde sex med statsministeren etter tur etter et selskap i hans luksusvilla på Sardinia. Marihuanaen skal ha florert.

- Det var «gress» i alle rommene, det var fløyet inn med privatjeten hans, sier Macri - som likevel understreker at hun aldri så Berlusconi røyke.

Orgien på Sardinia skal ha vært en av to ganger 27-åringen hadde seksuelt samkvem med statsministeren og mediemogulen.

Kokainsak Disse nye opplysningene kom fram i forbindelse med en kokainsmuglingssak der en tidligere topp i Berlusconis parti Forza Italia (Heia Italia) har fungert som tyster.

Macri hevder hun kom i kontakt med Berlusconi gjennom kjendisagenten Lele Mora, som er under etterforskning for å ha bistått i prostitusjon. I en sileprosess skal unge kvinner ha blitt valgt ut for statsministeren av en 79-årig venn av ham.

Macris påstander kommer bare ei uke etter at ei 18-årig marokkansk jente sto fram og hevdet hun var selskapsdame for statministeren i hans hjem i Milano. «Ruby», som hun kalles, skal ha fått nærmere en kvart million kroner for å underholde Berlusconi seksuelt.

Alle skandalene har etter hvert fått følger; i fjor skilte kona seg fra ham, og en rekke italienske opposisjonspolitikere krever statsministerens avgang.

SKANDALEBEFENGT: Silvio Berlusconi har måttet tåle den ene skandalen etter den andre. Men han klorer seg fast og hevder han er offer for et komplott sauset sammen av ei gruppe statsadvokater. Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Scanpix
SKANDALEBEFENGT: Silvio Berlusconi har måttet tåle den ene skandalen etter den andre. Men han klorer seg fast og hevder han er offer for et komplott sauset sammen av ei gruppe statsadvokater. Foto: Alberto Pizzoli/AFP/Scanpix Vis mer