SPERRET AV: Politiet sperret av rundt Nidelva da de søkte etter Vibeche Sofie Falck Danielsen. Nå har den 34 år gamle kvinnen som er siktet for forsettlig drap på Danielsen (48) forklart seg om hvordan liket av Danielsen ble fraktet til Nidelva i rullestol. Foto: Geir Otto Johansen
SPERRET AV: Politiet sperret av rundt Nidelva da de søkte etter Vibeche Sofie Falck Danielsen. Nå har den 34 år gamle kvinnen som er siktet for forsettlig drap på Danielsen (48) forklart seg om hvordan liket av Danielsen ble fraktet til Nidelva i rullestol. Foto: Geir Otto JohansenVis mer

Brukte rullestol til å flytte drept kvinne

Drapssiktet kvinne har forklart seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 34 år gamle kvinnen som er siktet for forsettlig drap på Vibeche Sofie Falck Danielsen (48), har forklart seg om hvordan liket av Danielsen ble fraktet til Nidelva i rullestol.

Både 34-åringen, som er rullestolsbruker, og en 48 år gammel mann er varetektsfengslet, siktet for forsettlig drap på Danielsen.

Kvinnen har i avhør forklart seg om den noe makabre transporten. I tillegg har politiet tekniske bevis, opplyser politiadvokat Mette Kollstrøm i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

- Vi har funnet spor på Marinen som matcher hennes forklaring, sier politiadvokaten. Marinen er stedet Danielsen ble flyttet til etter drapet før politiet mener de to siktede dumpet liket i elven.

Den siktede kvinnen har også vært med på en rekonstruksjon av rullestolturen.

(NTB)