Brukte utent sigar i sex-lek

- Ved ett tilfelle førte presidenten en utent sigar inn i hennes vagina, skriver spesialetterforsker Kenneth Starr i sin rapport til Kongressen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg hadde aldri ventet å bli forelsket i den amerikanske presidenten, men det skjedde, forklarer Monica Lewinsky.

Hun fikk ham til å føle seg ung, skriver Kenneth Starr i sin gjengivelse av Monica Lewinskys forklaring.

Monica forklarer at hun hadde sex med president Bill Clinton første gang den 15. november 1995.

Da var hun 21 år, og det var dag to etter at det amerikanske statsappratet var blitt stengt på grunn av budsjettdragkampen mellom presidenten og Kongressen.

Kneppet opp blusen

- Vi kysset, og jeg kneppet opp blusen, forklarer Monica slik Kenneth Starr gjengir hennes forklaring.

Monicas forklaring er gjengitt svært detaljert, og ifølge henne hadde de to seksuell omgang som dekkes av definisjonen i søksmålet Paula Jones hadde anlagt mot Clinton.

Dette er grunnen til at spesialetterforsker Kenneth Starr melder til Kongressen at presidenten har løyet under ed.
Monica Lewinsky forklarer at telefonen ringte mens hun og presidenten hadde sitt første seksuelle møte. Av samtalen forsto Monica at presidenten snakket med et medlem av Representantenes hus eller med en senator fra Kongressen. Hun forklarer at hun fortsatte å gi presidenten munnsex mens han snakket i telefonen.

To orgasmer

Til sammen ni ganger skal Monica Lewinsky ha gitt Clinton munnsex. President Bill Clinton skal under disse seansene ha berørt Monica Lewinskys bryster og skritt. Hun forklarer at han aldri ga henne munnsex, men at hans berøringer av hennes genitalia ga henne i hvert fall to orgasmer.

I sin rapport skriver spesialetterforsker Kenneth Starr at Monica forklarer at presidenten tok henne både på brystene og på genitaliene.

Dette er dekket av definisjonen i Paula Jones-søksmålet og beviser ifølge Starr at presidenten løy under ed da han forklarte seg den 17. januar i år.

FORNØYD:Spesialetterforsker Kenneth Starr er meget godt fornøyd med sitt arbeid med å bevise at president Bill Clinton ikke er til å stole på.