Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brukte vold mot Mona Berg

Den siktede mannen med innrømmelser i politiavhør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 43 år gamle mannnen som er siktet for forsettlig drap på Mona Berg på Torshov i Oslo, satt i avhør hos politiet hele onsdag.

Han erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, men innrømmer voldsbruk mot den drepte.

– Vi har avhørt siktede som innrømmer voldsbruk mot offeret. Han har samtykket til to ukers varetektsfengsling med brev- og besøksforbud, men vi vil be om fire uker, sier politiinspektør Terje Kristiansen ved Oslo politidistrikt, til Dagbladet.no.

Den siktedes advokat Dag Svensson bekrefter også at mannen har brukt vold, men sier til VG Nett at hans klient ikke har tatt stilling til om han innrømmer straffeskyld eller ikke.

Mannen meldte seg for politiet tirsdag i forbindelse med at den 41 år gamle kvinnen ble funnet død mandag. Hun ble funnet i sin leilighet av en kommunalt ansatt. Politiet anslår at hun døde lørdag eller søndag.

43-åringen som er siktet for drapet, er tidligere blitt ilagt besøksforbud etter at han i mars i år mishandlet Berg hjemme i leiligheten hennes.

De to skal likevel ha opprettholdt kontakten. Nå sier politiet ifølge VG at den siktede skal ha vært sammen med Berg på lørdag, og at de skal ha kranglet.

Den siktede fremstilles for varetektsfengsling torsdag.

FUNNET MANDAG: 41 år gamle Mona Berg ble funnet død i leiligheten på Torshov i Oslo mandag. Politiet anslår at hun døde lørdag eller søndag. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
FUNNET MANDAG: 41 år gamle Mona Berg ble funnet død i leiligheten på Torshov i Oslo mandag. Politiet anslår at hun døde lørdag eller søndag. Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer

Politiet fortsetter også med avhør av vitner.

- Morgendagen er fullbooket med avhør. Vi har også mange tips som skal sjekkes. Det er mye jobb igjen, men vi er godt i gang, sier Kristiansen.

<B>BESØKSFORBUD:</B> Etter at Mona Berg ble mishandlet i sitt hjem i mars, ble den nå drapssiktede 43-åringen ilagt besøksforbud.
<B>BA OM TIPS:</B> Politiinspektør Terje Kristiansen ved Oslo-politiet gikk raskt ut å ba om tips i drapssaken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling