Brumunddal-saken: Savnedes mann kritisk til politiets arbeid

Janne Jemtland (36) har fortsatt status som savnet. Politiet har håp om å finne henne i live.

PRESSEKONFERANSE: Politiet i Brumunddal oppdaterte i dag pressen om status i forsvinningssaken i Brumunddal. Foto: Christian Roth Christensen
PRESSEKONFERANSE: Politiet i Brumunddal oppdaterte i dag pressen om status i forsvinningssaken i Brumunddal. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Har du opplysninger om denne saken? Tips oss på 2400@db.no, MMS 2400 eller på nummer 24 00 00 00

BRUMUNDDAL / OSLO: (Dagbladet): - Janne Jemtland er fortsatt savnet, opplyser politiadvokat André Lillehovde van der Eynden under pressekonferansen som ble holdt av politiet ved politihuset i Brumunddal i dag.

- Vi håper fortsatt på å finne henne i live. Vi har ikke lukket noen dører. Vi holder alle muligheter åpne. Ingen er foreløpig siktet i saken, sier han.

Politiet i Brumunddal får bistand fra Kripos i arbeidet.

I dag har tobarnsmora Janne Jemtland (36) fra hedmarksbyen vært forsvunnet i ti dager og saken framstår nå som et kriminalmysterium for politiet.

Under pressekonferansen redegjorde politiet for arbeidet med etterforskningen og opplyste at politiet fikk en telefon fra Jemtlands ektefelle lørdag morgen 30.desember.

Kritisk til politiets vurdering

Det ble ikke satt igang leteaksjon den morgenen da politiet ikke tolket meldingen som bekymringsfull. Leteaksjon ble imidlertid iverksatt umiddelbart søndag morgen etter at Jemtlands ektefelle igjen tok kontakt. Politiet avhørte også Jemtlands nære bekjentsskapskrets.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer