«Brun og Blid» vil ha vanlige modeller

Oppfordrer alle å delta i skjønnhetskonkurranse.

CATHRINES ETTERFØLGER:  I år har Cathrine Larsåsen vært solsenterkjeden "Brun og Blids" frontmodell. Over nyttår arrangerer imidlertid solsenterkjeden  en alternativ skjønnhetskonkurranse,  Miss Brun og blid — jakten på Norges vakreste, der alle jennter over 18 år er invitert til å delta. Foto: Brun og Blid
CATHRINES ETTERFØLGER: I år har Cathrine Larsåsen vært solsenterkjeden "Brun og Blids" frontmodell. Over nyttår arrangerer imidlertid solsenterkjeden en alternativ skjønnhetskonkurranse, Miss Brun og blid — jakten på Norges vakreste, der alle jennter over 18 år er invitert til å delta. Foto: Brun og Blid Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - De fleste skjønnhetskonkurranser ekskluderer ni av ti norske jenter på grunn av høyde, vekt, alder, giftermål eller barn. Det forundrer meg at de tror at de skal finne Norges vakreste jente på den måten, sier daglig leder i solsenterkjeden Brun og Blid, Thorbjørn Frantzen til ba.no.Alle kan deltaFrantzen sier han er lei av stereotypiske og tynne kvinnemodeller og har derfor bestemt seg for å gå nye veier i jakten på vindusmodeller.

Over nyttår arrangerer derfor solsenterkjeden en alternativ skjønnhetskonkurranse,  Miss Brun og blid — jakten på Norges vakreste, der alle over 18 år er invitert til å delta.

Målet er en mer inkluderende skjønnhetskonkurranse som et alternativ til etablerte og utdaterte missekonkurranser.

- Vi har verdens vakreste kvinner i Norge og det er slett ikke sikker at den vakreste er verken 1,73 centimeter høy eller størrelse 36. Vi ekskluderer ingen og inviterer alle, sier Franzen.

Pryder solstudierVinneren av missekonkurransen blir solstudiokjedens nye frontfigur i ett år og får dermed pryde 130 solstudier fordelt over hele landet. Vedkommende vil også få en premie på 200 000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer