Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Brun og Blid» vil ha vanlige modeller

Oppfordrer alle å delta i skjønnhetskonkurranse.

CATHRINES ETTERFØLGER:  I år har Cathrine Larsåsen vært solsenterkjeden "Brun og Blids" frontmodell. Over nyttår arrangerer imidlertid solsenterkjeden  en alternativ skjønnhetskonkurranse,  Miss Brun og blid — jakten på Norges vakreste, der alle jennter over 18 år er invitert til å delta. Foto: Brun og Blid
CATHRINES ETTERFØLGER: I år har Cathrine Larsåsen vært solsenterkjeden "Brun og Blids" frontmodell. Over nyttår arrangerer imidlertid solsenterkjeden en alternativ skjønnhetskonkurranse, Miss Brun og blid — jakten på Norges vakreste, der alle jennter over 18 år er invitert til å delta. Foto: Brun og Blid Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): - De fleste skjønnhetskonkurranser ekskluderer ni av ti norske jenter på grunn av høyde, vekt, alder, giftermål eller barn. Det forundrer meg at de tror at de skal finne Norges vakreste jente på den måten, sier daglig leder i solsenterkjeden Brun og Blid, Thorbjørn Frantzen til ba.no.

Alle kan delta
Frantzen sier han er lei av stereotypiske og tynne kvinnemodeller og har derfor bestemt seg for å gå nye veier i jakten på vindusmodeller.

Over nyttår arrangerer derfor solsenterkjeden en alternativ skjønnhetskonkurranse,  Miss Brun og blid — jakten på Norges vakreste, der alle over 18 år er invitert til å delta.

Målet er en mer inkluderende skjønnhetskonkurranse som et alternativ til etablerte og utdaterte missekonkurranser.

- Vi har verdens vakreste kvinner i Norge og det er slett ikke sikker at den vakreste er verken 1,73 centimeter høy eller størrelse 36. Vi ekskluderer ingen og inviterer alle, sier Franzen.

Pryder solstudierVinneren av missekonkurransen blir solstudiokjedens nye frontfigur i ett år og får dermed pryde 130 solstudier fordelt over hele landet. Vedkommende vil også få en premie på 200 000 kroner.

SØKER VANLIG MODELL: Tidligere har kjendismodellene Kathrine Sørland, Charlotte Thorstvedt, Kristian Kjelling og Cathrine Larsåsen stått modell for solkjeden. Nå har altså alle som vil det muligheten til å følge i deres fotspor.
Foto: ARNT E. FOLVIK
SØKER VANLIG MODELL: Tidligere har kjendismodellene Kathrine Sørland, Charlotte Thorstvedt, Kristian Kjelling og Cathrine Larsåsen stått modell for solkjeden. Nå har altså alle som vil det muligheten til å følge i deres fotspor. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

- Å gå til modellbyråene for å finne noe nytt og spennende er som å lete etter noe uventet i en pepperkakeboks. De er jo like alle sammen, sier Thorbjørn Frantzen, daglig leder i «Brun og blid» til ba.no.

Tidligere har kjendismodellene Kathrine Sørland, Charlotte Thorstvedt og Cathrine Larsåsen stått modell for sol-kjeden.

FRONTMODELL: Cathrine Larsåsen.  Foto: Brun og Blid
FRONTMODELL: Cathrine Larsåsen. Foto: Brun og Blid Vis mer