Bruno (51) er mistenkt for Paris-drapet

Politiet gjenkjente genseren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går, seks dager etter at ei 19 år gammel jente ble funnet drept i Paris, pågrep politiet en 51 år gammel mann. Den falske taxisjåføren Bruno er mistenk for å ha drept den svenske jenta, skriver Expressen.se.

Politiet skal ha fulgt med på mannen i flere dager før han ble tatt. De tror han er den sjåføren som tok med seg 19-åringen utenfor La Scala nattklubb i den franske hovedstaden.

Ville ikke vente

I går ville ikke politiet vente lenger med å arrestere Bruno. De var redde for at han skulle ødelegge eventuelle bevis mot ham, skriver Expressen.se.

Bruno ble arrestert ved 16-tiden i går, på en parkeringsplass i Bougival, et par mil fra paris.

Servitøren Azis ble øyenvitne til pågripelsen.

- Et titalls bevæpnede politifolk omringet ham ved bilen som han har brukt til transporter, sa han til Expressen.

Flere vitner skal ha sett mannan grave i skogen utenfor Bougival i dagene etter at 19-åringen ble drept. Han ble også filmet av overvåkingskameraer kort tid etter drapet. Da forsøkte han å ta ut penger på svenskens bankkort. Det franske politiet tror at han har forsøkt å kvitte seg med svenskens personlige eiendeler. De har fortsatt ikke funnet kredittkortet og mobilen hennes.

TATTT I GÅR: 51 år gamle Bruno er mistenkt for drapet på en 19 år gammel svensk jente i Paris. Foto: AFP/SCANPIX
TATTT I GÅR: 51 år gamle Bruno er mistenkt for drapet på en 19 år gammel svensk jente i Paris. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer

Tatt på genseren

Det var nettopp kredittkortet som førte politiet til Bruno. På overvåkingsbildene fra minibanken hadde mannen på seg caps og skjulte ansiktet sitt. Men det var genseren som førte til at politiet tok affære.

- Han hadde samme genser på seg da han ble pågrepet i en annen sak, sier en politikilde til Expressen.se.

51-åringen bor sentralt i Paris sammen med sin yngre kjæreste. Etter pågripelsen i går måtte han gjennom et kort avhør. Deretter ble han ført til boligen sin hvor politiet ransaket leiligheten. Politiet beslagla blant annet mannens PC.

Bruno (51) er mistenkt for Paris-drapet