Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brussel-ofre fra 40 ulike land

De 31 drepte og 250 sårede etter angrepet i Brussel kom fra rundt 40 ulike land.

SØRGER: En mann legger ned blomster for ofrene i Brussel. Flere steder i Brussel, og over hele Europa, viser folk sin sorg og støtte til de som ble rammet av terroren tirsdag. Foto: Reuters François Lenoir / Reuters / NTB scanpix
SØRGER: En mann legger ned blomster for ofrene i Brussel. Flere steder i Brussel, og over hele Europa, viser folk sin sorg og støtte til de som ble rammet av terroren tirsdag. Foto: Reuters François Lenoir / Reuters / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sier Belgias utenriksminister Didier Reynders til kringkasteren RTBF.

Det første dødsofferet er identifisert som den peruanske kvinnen Adelma Marina Tapia Ruiz. Hun ble drept med familien som vitner, ifølge utenriksdepartementet i Peru.

Kvinnen hadde bodd i Belgia i seks år og var med sin familie på flyplassen i Brussel da det eksploderte. En av hennes døtre ble såret av vrakrester som kom flygende som følge av eksplosjonen, skriver nyhetsbyrået AFP.

- De har revet vekk alt hun ønsket å gjøre med sitt liv, sier broren hennes, Fernando Tapia, til lokale medier.

Ifølge The Guardian ble kvinnen 36 år gammel.

Det belgiske krisesenteret sier onsdag at minst 31 mennesker ble drept og 250 såret i angrepene mot flyplassen og metroen i Brussel tirsdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart