Brutal kidnapping av 3-åring i Frankrike

Stakk av med lille Elise.

KIDNAPPET: 3-åringen Elise ble bortført og faren banket opp i den franske byen Arles. AFP PHOTO / HAND OUT/ JUDICIARY POLICE
KIDNAPPET: 3-åringen Elise ble bortført og faren banket opp i den franske byen Arles. AFP PHOTO / HAND OUT/ JUDICIARY POLICE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Pappa Jean-Michel André syklet hjem med sin 3-årige datter Elise etter å ha hentet henne i barnehagen, da tre personer overfalt ham og stakk av med Elise.

Sjokkerte vitner i den franske byen Arles, så hvordan to menn og en kvinne brutalt slo ned Jean-Michel. Han ble mishandlet med elpistol og slått med batonger til ugjenkjennelighet, skriver svenske Aftonbladet.

Nøye planlagt- To svarkledde menn dro en pose over pappaens hode, og kvinnen tittet på mens de slo ham. Til slutt ga de ham et elektrosjokk med en elpistol, sa et øyenvitne til I-Television.

De maskerte gjerningsmennene stakk så av med den tre år gamle datteren til Jean-Michel André. Politiet fortalte at kidnappingen og overfallet virket nøye planlagt.

- De hadde åpenbart rekognosert og studert farens vaner, sa lokale politimyndigheter.

- De hadde ventet på meg. Jeg tror de er profesjonelle. Det var et ønske om å straffe meg, sier Jean-Michel André til avisen L'Express.

Moren mistenktPolitiet sier ifølge L'Express at de ikke har noen bekreftelse på identiteten til kidnapperne, men at de etterlyser barnets mor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer