Brutal kidnapping av 3-åring i Frankrike

Stakk av med lille Elise.

KIDNAPPET: 3-åringen Elise ble bortført og faren banket opp i den franske byen Arles. AFP PHOTO / HAND OUT/ JUDICIARY POLICE
KIDNAPPET: 3-åringen Elise ble bortført og faren banket opp i den franske byen Arles. AFP PHOTO / HAND OUT/ JUDICIARY POLICE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Pappa Jean-Michel André syklet hjem med sin 3-årige datter Elise etter å ha hentet henne i barnehagen, da tre personer overfalt ham og stakk av med Elise.

Sjokkerte vitner i den franske byen Arles, så hvordan to menn og en kvinne brutalt slo ned Jean-Michel. Han ble mishandlet med elpistol og slått med batonger til ugjenkjennelighet, skriver svenske Aftonbladet.

Nøye planlagt
- To svarkledde menn dro en pose over pappaens hode, og kvinnen tittet på mens de slo ham. Til slutt ga de ham et elektrosjokk med en elpistol, sa et øyenvitne til I-Television.

De maskerte gjerningsmennene stakk så av med den tre år gamle datteren til Jean-Michel André. Politiet fortalte at kidnappingen og overfallet virket nøye planlagt.

- De hadde åpenbart rekognosert og studert farens vaner, sa lokale politimyndigheter.

- De hadde ventet på meg. Jeg tror de er profesjonelle. Det var et ønske om å straffe meg, sier Jean-Michel André til avisen L'Express.

Moren mistenkt
Politiet sier ifølge L'Express at de ikke har noen bekreftelse på identiteten til kidnapperne, men at de etterlyser barnets mor.

Moren til Elise André er russisk og har i sitt hjemland fått tildelt foreldrerettigheten til sin datter, barnets far har på sin side foreldrerett i Frankrike.

Jean-Michel André har ifølge Le Monde anklagd barnets mor, Irinia Belenkaya, for å ha planlagt den brutale kidnappingen.

I 2007 tok moren barnet med seg til Russland, mot farens vilje, og året etter var det faren som tok med seg barnet til Frankrike. Da mot morens vilje. Moren er var allerede etterlyst av franske domstoler grunnet bortføringen av barnet i 2007.

Det er et massivt oppbud av politi som leter etter kidnapperne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer