Brutal overfallsmann fortsatt på frifot

Knivstakk en mann i halsen, forsøkte å voldta to kvinner og rispet en tredje med kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):.I løpet av et kort tidsrom ble to kvinner forøkt voldtatt og en tredje kvinne rispet i ansiktet meg kniv øst i Oslo natt til i dag.

Så langt er ingen pågrepet for de brutale overfallene. Politiet har heller ikke mottatt tips fra publikum.

Overfalt i oppgangen

En kvinne var på vei inn i til leiligheten sin i Trondheimsveien da hun ble overfalt av en mann av afrikansk opprinnelse i oppgangen. Han kastet henne nedover trappa og truet henne med kniv. Så truet han seg videre inn i leiligheten til kvinnen, hvor han forsøkte å voldta henne.

- Kvinnen bor i kollektiv, og en av samboerne ble vekket av skrikene hennes. Da han kom til unnsetning ble han knivstukket i halsen, forteller sier operasjonsleder Kjell Hjulstad til Dagbladet.no.

Kvinnen ble sendt til voldtekstmottaket på legevakta, og mannen til Ullevål universitetssykehus.

- Det står etter forholdene bra til med han, og han er blitt skrevet ut, sier Rune Henden ved Krimvakta i Oslo søndag ettermiddag.

Rispet med kniv

Politiet fikk melding om overfallet klokken 02.30. I samme tidsrom, enten like før eller like etter, ble en kvinne overfalt i Lakkegata, like ved. Hun ble rispet opp med kniv i ansiktet, og er sendt til legevakta. Hennes beskrivelse av gjerningsmannen stemmer med den politiet fikk fra de to i Trondheimsveien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer