Brutal piercing-tyv

Først tar han kontakt med jentene, og så river han av dem piercingene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i West-Yorkshire jakter nå på mannen, som har angrepet er rekke jenter mellom 11 og 16 år. Ofte mens de sitter på bussen, skriver Ananova.

Han kommer først i kontakt med jentene, før han brutalt river av dem piercingen og stikker av.

- Selv om jentene ikke har blitt seksuelt antastet eller påført store skader, er det skremmende opplevelser for ofrene, sier politietterforsker Richard Whitehead.

Politiet har nå gått ut med en fantomtegning av mannen, i håp om å få inn tips i saken. De undersøker ni konkrete tilfeller i Leeds de siste to åra, men ser også på tilfeller som stammer fra så langt tilbake som 1998.

- Denne mannen må stoppes før noen andre blir angrepet eller han starter med mer alvorlige overfall, sier Whitehead.

  • I januar 2000 gikk mannen bort til ei 12 år gammel jente i Heckmondwike. Han spurte henne spørsmål om nese- og navlepiercingen hennes, før han nappet ut navlesmykket hennes.
  • I april 2001 viste ei 15 år gammel jente fram navlepiercingen sin til ei venninne i Leeds, da en mann kom mot henne bakfra. Han slo henne først i ansiktet og magen, før han rappet piercingen.
  • Ett år seinere spurte han ei 15 år gammel jente om veien i sentrum av Leeds. Da han så at hun hadde piercet tunga, slo han til og nappet den ut før han løp bort.

    Mannen blir beskrevet som en rundt 1,80 høy mann i midten av 30-åra. Han har selv hull i den ene øra og har noen ganger piercing over det ene øyet.

<B>ETTERLYS: Piercing-tyven som skal ha angrepet åtte ungjenter.