Brutale ran i hele Norge

Ranere slo til en rekke steder i landet i helgen. Felles for flere av ranene, var den brutale behandlingen ofrene fikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I hovedstaden ble tre kiosker ranet i løpet av helgen. I tillegg ble en mann slått ned på gata og sannsynligvis ranet. En spilleautomat ble ranet i Bergen og i Halden kom to ubudne gjester seg inn i leiligheten til en 77 år gammel kvinne, bandt henne og ranet henne for et mindre kontantbeløp.

På Lillehammer kom en person seg unna med 4.000-5.000 kroner fra en bensinstasjon.

Bundet og tapet
I Vestlisvingen i Oslo ranet tre menn bevæpnet med pistoler en Narvesen-kiosk i går kveld. Ranerne bandt og tapet den mannlige ekspeditøren. Politiet antar at de kom seg unna med om lag 40.000 kroner.

Også den kvinnelige ansatte i en spillehall i Bergen ble bundet fast til en stol med tape over munnen. Hun ble overfalt av en mann like etter stengetid i natt.

Mannen forsøkte så å åpne flere spilleautomater, men lyktes bare med den ene. Kvinnen ble oppdaget av forbipasserende som varslet politiet. Det er ikke kjent hvor mye penger gjerningsmannen fikk med seg.

På frifot
To jenter i 16-17-årsalderen ranet i går en videokiosk på Nordstrand i Oslo. Jentene kom seg unna til fots med cirka 1.000 kroner i kontanter.

Solli Frukt og Tobakk på Sagene i Oslo fikk besøk av sju menn i ettermiddag som truet med bajonett og fikk med seg en ukjent sum penger og endel sigaretter.

Ingen av ranerne var i kveld pågrepet.

(NTB)