Brutale Rimi-ranere

Først ble de to Rimi-ansatte i 20-åra truet på livet med en pistol. Deretter ble de påsatt håndjern og slept inn på bakrommet i Rimi-butikken i Bølerlia i Oslo. Væpnet politi og hunder jaktet seint i går kveld på de to ranerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvor mye penger de to ranerne fikk med seg, var i går kveld uklart. De to ansatte, en kvinne og en mann, begge i 20-åra, ble ikke skadd under det brutale ranet som skjedde ved 20-tida i går kveld. Begge var imidlertid preget av den grufulle hendelsen da de ble ført ut i en ventende politibil over to timer seinere.

Selv om ranerne hadde påført sine ofre håndjern, klarte de å varsle politiet litt over klokka åtte. De to ansatte var alene i butikken da ranet skjedde.

Ifølge operativ uteleder Lasse Alver har gjerningsmennene trolig kommet inn i butikken før stengetid. Idet de slo til trakk de på seg hver sin støvmaske for å dekke til ansiktene sine.

- Mye tyder på at de har gjemt seg, for deretter å slå til når butikken var stengt og tømt for folk, opplyser Alver til Dagbladet.
Om ranerne også har fått med seg penger fra safen på bakrommet, ville Alver ikke ut med. Teknikere fra politiet jobbet i går kveld med å sikre eventuelle spor etter de to gjerningsmennene.