- Brutale tenåringsranere tatt

To gutter på 15 og 17 år er pågrepet for et brutalt ran på Skedsmokorset onsdag kveld. De to mindreårige kjørte rundt i en stjålet bil da de ble arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi har pågrepet to unge menn i forbindelse med ranet av Rema 1000-butikken på Skedsmokorset, forteller avdelingssjef ved Romerrike politidistrikt, Eldrid Williksen, til Dagbladet.no.

Guttene ble pågrepet på Jessheim klokka 17.30 i går. Politiet stoppet de siktede fordi de kjørte rundt i en stjålet Ford. Da politiet undersøkte bilen fant de spor som koblet guttene til det brutale ranet av Rema-butikken på Skedsmokorset like nord for Oslo onsdag kveld.

- Vi har beslaglagt endel gjenstander i bilen som knytter de to til ranet. Guttene skal i fengslingsmøte i dag og vil bli siktet for ran og biltyveri, bekrefter Williksen.

Williksen vil ikke si hvilke gjenstander som er funnet, på grunn av den videre etterforskningen.

- Det var fire personer med på ranet. Vi vet fortsatt ikke hvem de to andre er, sier avdelingssjefen.

Pengene borte

Fire væpnede og maskerte menn ranet butikken. De delte seg i to grupper. To holdt vakt ved døra og holdt en kunde og to ansatte i sjakk. De to andre ranerne tvang en ansatt inn på bakrommet, og truet den ansatte med et håndvåpen til å åpne safen. Den inneholdt rundt 135.000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer