BRUTALT RAN: Gullsmed Hellman i Sandvika ble i dag tidlig ranet av to menn. De ansatte ble truet med pistol og stripset i kjelleren. Foto: Kristoffer Hagen
BRUTALT RAN: Gullsmed Hellman i Sandvika ble i dag tidlig ranet av to menn. De ansatte ble truet med pistol og stripset i kjelleren. Foto: Kristoffer HagenVis mer

Brutalt gullsmed-ran i Sandvika utenfor Oslo

Ansatte truet med pistol og stripset i kjelleren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt kl kvart på ti mandag morgen ble Hellman Gullsmed i gågaten i Sandvika ranet.

- Det er to personer som har begått et væpna ran i gågata i Sandvika. De ansatte ble trua med pistol, og stripsa i kjelleren, sier operasjonsleder i Asker og Bærum politidistrikt, Per-Ivar Iversen.

Politiet har kun en vag beskrivelse av gjerningsmennene og er interessert i tips fra publikum som har oppholdt seg i området rundt ranstidspunktet.

- Vi har en vag beskrivelse av to gjerningspersoner. En av afrikansk opprinnelse, en som blir beskrevet som mindre mørk. Begge kledd i arbeidsklær, og med støvmasker foran ansiktet. Vi vil gjerne ha tips fra publikum som har vært i området som har observert personer som passer til beskrivelsen.

Har du tips til politiet: Ring 02800.

De ansatte i butikken skal avhøres i saken så fort det lar seg gjøre.

- De blir nå tatt hånd om av helsepersonell.

Det er uklart hva ranerne fikk med seg, og politiet er heller ikke sikre på hvilken vei de tok eller hvordan de kom seg fra stedet.

- Vi jobber både taktisk og teknisk, sier Iversen til Dagbladet.

Dagbladet kommer med mer.