Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brutalt hjemmeran: Skal ha blitt bundet, kneblet og holdt som gissel

Politijakt etter at mann i 70-åra ble utsatt for ran i Skien.

UNDERSØKER: Politiet har avhørt flere i nabolaget i Skien. Foto: Geir Norendal
UNDERSØKER: Politiet har avhørt flere i nabolaget i Skien. Foto: Geir Norendal Vis mer

Politiet melder at to eller flere gjerningsmenn tok seg inn i en enebolig i Skien i 12-tida søndag.

En mann i 70-åra var hjemme, og ble bundet, kneblet og holdt som gissel under hjemmeranet, ifølge politiet. Gjerningsmennene har lett etter våpen og verdisaker, opplyser politiet.

De jakter en mørk bil, muligens en Mercedes, som stakk fra stedet.

- Ingen er tatt ennå. Vi vet ikke om dette var et tilfeldig ran eller ikke. Den fornærmede behandles nå for lettere skadet. Jeg vet ennå ikke hva mannen har forklart, men vi har foreløpig ikke så mye å gå på, sier operasjonsleder Marianne Mørch til Dagbladet.

Politiet skriver på Twitter at mannen var alene da det skjedde, og at han selv ringte til politiet. Mannen er oppegående, men har vært utsatt for vold. Han er ikke alvorlig skadd, men kjørt til sykehus for behandling.

Det er sperret av rundt hele boligen søndag ettermiddag. Politiet avhører flere vitner på stedet og holder oppsyn ved åstedet, som ligger i området Klyve i Skien.

Politiet har blant annet gjort undersøkelser i søppelkasser i nærheten av huset.

- Det er ikke grunn til å tro at det er bortatt store verdier fra stedet, opplyser politiet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling