Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brutalt kioskran i Oslo

To gjerningsmenn kom seg unna med et mindre pengebeløp etter at en 7-Eleven-kiosk i Oslo ble ranet med kniv i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ranet av kiosken fant sted klokka 02.45. Politiet karakteriserer ranet som brutalt. - Den ene av ranerne holdt vakt ved døra, mens den andre gikk bort til kassa. Her holdt han en kniv opp mot strupen på den mannlig ansatte samtidig som han forsynte seg fra kassen, opplyser vaktleder Johan Gundersen ved kriminalvakta i Oslo til Dagbladet.no.

Den ansatte kom fra det uten fysiske skader.

Ranet var over på et øyeblikk. Etterpå forsvant de to til fots nedover mot havne-området. Politiet har få spor å gå etter.

- Kiosken ligger svært sentralt og det er masse trafikk der også på denne tiden av døgnet. I tillegg til spor på åstedet, håper vi derfor å få eventuelle vitneutsagn fra folk som var i området da ranet ble begått, sier Gundersen.

Begge ranerne skal være rundt 20 år. Den ene var over 190 cm høy, mørkhåret og ikledd mørke klær. Den andre var cirka 175 cm, med kort, lyst hår. Han hadde på seg en lyseblå genser.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media