Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Brutalt ran av videobutikk ved Tønsberg

Innehaver ble skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen er pågrepet etter at to unge menn ranet en videobutikk og gatekjøkken på Vear i Stokke kommune i Vestfold torsdag kveld. Innehaveren ble lettere skadd under ranet.

Politiet ble varslet om ranet av en kunde klokken 23.08.

To unge menn i svarte hettegensere stormet inn i butikken. Den ene løp mot innehaveren og dyttet ham over ende. Deretter ble mannen utsatt for flere slag og ble truet med kniv. Den andre raneren løp bak disken og forsynte seg med penger, forteller politiet.

- Bevæpnet politi og hunder har søkt etter gjerningsmennene i området i natt men uten hell, opplyser operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Innehaveren av butikken, en mann i 50-årene, ble påført slagskader i ansikt og overfladiske kuttskader i hender. Han er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet fredag morgen.

- De to mennene beskrives som unge, begge snakket østlandsdialekt og vitnene opplyser at de så norske ut. De er om lag 175 til 180 centimeter høye, forteller operasjonslederen

Politiet vet ikke hvordan de to kom seg fra åstedet.

 (NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media