Brutalt Rimi-ran for andre gang

De ansatte ble bundet da ranere slo til mot Rimi på Bogerud i morges. Det er andre gang på et år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da en person som kom for å levere varer til butikken på Bogerud i Oslo morges, oppdaget han en maskert mann på lageret. Han meldte fra til politiet. To maskerte og trolig bevæpnede ranere kom seg unna, men det er uklart om de fikk med seg noe utbytte.

- Tre ansatte var bundet med strips på hendene. De er nå tatt hånd om og vil bli avhørt. Ingen av dem er fysisk skadd, opplyser assisterende operasjonsleder Britt Børve til Dagbladet.no.

Likt ran i fjor

Dagens ran er det andre av den samme butikken på ett år. 16. april i fjor slo to maskerte ranere til og bakbandt både butikkesjefen og ansatte med strips. Også dette ranet skjedde før åpningstid og ranerne kom seg inn i butikken via vareinngangen da en postmann forlot butikken.

I fjor fikk ranerne med seg penger fra butikkens pengeskap. Det er uklart om de har fått med seg noe utbytte i dag.

Etterlyste bil

Ved åttetiden i morges fant politiet en etterlyst Audi ved Østensjøvannet i Oslo. Det antas at dette er fluktbilen ranerne brukte. Politiet er svært interessert i tips fra publikum som kan ha sett noe i forkant av ranet eller biler i området rundt Bogerud. Ranet skjedde 07.17 i morges.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.