LYKKELIG FAMILIE: Fungerer det å ha én som stemmer Clinton og en som stemmer Trump under samme tak? For Steven Field Roberts (t.v.) og Bryan Roberts har det gått så langt. De har bare holdt diskusjonen utenfor hjemmets fire vegger. Her er ekteparet med sine tre barn Will (12), Jack (9) og Merida (7), som de adopterte for seks år siden. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet.
LYKKELIG FAMILIE: Fungerer det å ha én som stemmer Clinton og en som stemmer Trump under samme tak? For Steven Field Roberts (t.v.) og Bryan Roberts har det gått så langt. De har bare holdt diskusjonen utenfor hjemmets fire vegger. Her er ekteparet med sine tre barn Will (12), Jack (9) og Merida (7), som de adopterte for seks år siden. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet.Vis mer

Presidentvalg i USA

Bryan er Trump-velger. Ektemannen Steven stemmer på Clinton. Nå må de jage bort barna når de skal snakke politikk

Det er blitt kalt den styggeste og mest splittende valgkampen i moderne tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

CHARLOTTE (Dagbladet): - Jeg vil bare at det skal være over. Det som er på TV er bare forferdelig. Ungene får nå se på enda mindre TV enn de gjør til vanlig. Det er blitt så hatsk og giftig dette valget at jeg ikke vil at de skal eksponeres for det. Når det er ferdig, vet jeg at livene våre kan gå tilbake til normalt, sier Bryan Roberts til Dagbladet.

At de to skulle sitte på hver sin stol på yoghurt-is-utsalget Sweet Frog i storbyen Nord-Carolina på en lørdag ettermiddag, var neppe utenkelig for halvannet år siden. Men at de må jage bort barna fordi de skal snakke politikk er ikke noe de hadde sett for seg.

For sju år siden giftet de seg. Året etter adopterte de tre biologiske søsken som nå er blitt deres barn. For over 16 måneder siden havnet de på hver sin side i det som blir omtalt som den mest skitne og splittende valgkampen i morderne tid.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn