Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Presidentvalg i USA

Bryan er Trump-velger. Ektemannen Steven stemmer på Clinton. Nå må de jage bort barna når de skal snakke politikk

Det er blitt kalt den styggeste og mest splittende valgkampen i moderne tid.

LYKKELIG FAMILIE: Fungerer det å ha én som stemmer Clinton og en som stemmer Trump under samme tak? For Steven Field Roberts (t.v.) og Bryan Roberts har det gått så langt. De har bare holdt diskusjonen utenfor hjemmets fire vegger. Her er ekteparet med sine tre barn Will (12), Jack (9) og Merida (7), som de adopterte for seks år siden. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet.
LYKKELIG FAMILIE: Fungerer det å ha én som stemmer Clinton og en som stemmer Trump under samme tak? For Steven Field Roberts (t.v.) og Bryan Roberts har det gått så langt. De har bare holdt diskusjonen utenfor hjemmets fire vegger. Her er ekteparet med sine tre barn Will (12), Jack (9) og Merida (7), som de adopterte for seks år siden. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet. Vis mer

CHARLOTTE (Dagbladet): - Jeg vil bare at det skal være over. Det som er på TV er bare forferdelig. Ungene får nå se på enda mindre TV enn de gjør til vanlig. Det er blitt så hatsk og giftig dette valget at jeg ikke vil at de skal eksponeres for det. Når det er ferdig, vet jeg at livene våre kan gå tilbake til normalt, sier Bryan Roberts til Dagbladet.

At de to skulle sitte på hver sin stol på yoghurt-is-utsalget Sweet Frog i storbyen Nord-Carolina på en lørdag ettermiddag, var neppe utenkelig for halvannet år siden. Men at de må jage bort barna fordi de skal snakke politikk er ikke noe de hadde sett for seg.

For sju år siden giftet de seg. Året etter adopterte de tre biologiske søsken som nå er blitt deres barn. For over 16 måneder siden havnet de på hver sin side i det som blir omtalt som den mest skitne og splittende valgkampen i morderne tid.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?