- Bryllup i vente

PARIS (Dagbladet): Et bryllup er i vente, slår det franske kongebladet Point de Vue fast i siste nummer. Eva Sannum pryder coveret med sin kronprins Felipe av Spania.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Spanias kommende dronning heter Eva Sannum. Felipe og Eva frykter ikke lenger ryktet etter at de ble overrasket på en kjærlighetsferie nylig. I Madrid forbereder alle seg på bryllup, skriver bladet, som regnes som seriøst.

Point de Vue er ikke alene om å spå bryllup. Det spanske ukebladet Hoy tror det skjer innen et halvt år. Slottet måtte reagere.

- Det er normalt at prinsen knytter vennskap med venner og venninner, heter det i kommunikeet fra Zarzuela-slottet i Madrid. Det er bildene i bladet Hola! av parets ferie i India som har satt fart i ryktene. Bildene må være tatt av en av deltakerne på reisen.

- Hola! ville aldri ha trykt den reportasjen uten deres samtykke eller hvis den kunne mishage kongehuset, sier Ana Porto fra den seriøse avisa El Mundo.

Et annet tegn var at Spanias største avis El Pams spanderte en halvside på Hola!s reportasje.

Men spørsmålet er om Spania er rede til å trykke Eva Sannum til sitt bryst. Enkelte observatører vil ikke ha en dronning som har vist brystene sine på verdens catwalker.

Langt fra alle deler denne skepsisen. For mange er det fullstendig likegyldig hvem kronprinsen gifter seg med.

- BRYLLUP I VENTE: Spår det franske kongebladet Point de Vue.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer