Bryllup med rumpa bar

STAVANGER (Dagbladet): Simone Neumann (23) har fått både drømmemannen og drømmekjolen til bryllupet. Til høsten skal hun gå opp kirkegulvet med rumpa bar!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Usle 1100 kroner kostet den frekke kjolen på Rogaland Teaters auksjon i helga. Bryllupsplanene med samboer Kjetil Hetland var resultatet av en spøk midt i den spennende budrunden.

- Får du den kjolen, gifter vi oss, sa han, og jeg tok ham på ordet. Han forsto nok ikke helt rekkevidden av den uttalelsen, sier Simone.

Det dristige designerantrekket i thaisilke og fløyel blir for tida brukt i forestillingen «Yvonne», som går på hovedscenen. Når teaterstykket er over, får Simone kjolen hjem.

Passet perfekt

I går var Dagbladet med da Simone prøvde kjolen på for første gang. Den passet henne perfekt.

- Hva var det du likte med den?

- Det var den rumpa. Jeg må vise rumpa mi fram mens den ennå er fin. Vanlig hvit brud blir dessuten litt for uskyldig for meg. Denne kjolen er tøff og søt på en gang, forklarer den utradisjonelle 23-åringen.

Hennes tilkomne er fortsatt litt overrumplet av gifteplanene, men liker kjolen.

- En mann må stå ved sine ord, sier Hetland.

Tynt slør

Nå satser paret på giftermål i Stavanger domkirke i september eller oktober. Da blir det bare et tynt slør som dekker til Simones stump når hun går opp katedralens kirkegulv.

Den eneste som kan stoppe planene deres nå, er domprost Per Frick Høydahl. Han blir en smule skeptisk når Dagbladet forteller historien.

- Vi liker pomp og prakt i et bryllup, men det får være grenser for pomp, sier Per Frick Høydahl.

- Det må nok et betraktelig tøystykke til, før dette blir godtatt, legger han til.

leiv.gunnar.lie@dagbladet.no

OVERRUMPLET KJÆRESTEN: Når Simone Neumann gifter seg med Kjetil Hetland skal hun ha stjerten i det fri.