Bryllupsklokker for Moore og Kutcher

Skuespillerparet Demi Moore (42) og Ashton Kutcher (27) giftet seg i LA på søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De amerikanske magasinene "Us Weekly" og "People Magazine" meldte om bryllupet på sine nettsteder søndag, i følge cnn.com.

100 av parets venner skal ha deltatt i bryllupet, samt Moores eksmann Bruce Willis, deres tre døtre og skuespilleren Lucy Liu.

Ble sammen i 2003

Demi Moore begynte å gå ut med 15 år yngre Kutcher i 2003. På denne tiden gjorde hun comeback på filmlerretet som den hardtsparkende fienden i "Charlie\'s Angels: Full Throttle". People magazine skriver at de traff hverandre på en middag i New York dette året.

Moore er blant annet kjent for sine roller i "Ghost", "Striptease" og "G.I Jane".

Kutcher fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i TV-serien "That \'70s Show". Han er også medprodusent i realityshowet "Punk\'d" på MTV. Han har blant annet spilt i filmene "Guess Who" fra 2005 og "Dude, Where\'s My Car?" fra 2000.

Moore gift for tredje gang

Dette er Kutchers første ekteskap og Moores tredje. Fra 1980 til 1984 var hun gift med rockeartisten Freddie Moore, og fra 1987 til 2000 var hun gift med den kjente skuespilleren Bruce Willis.

Forholdet mellom Kutcher og Moore blir i Hollywood betraktet som bevis på en ny liberal trend der eldre amerikanske kvinner går ut med yngre menn.

NYGIFTE: Skuespillerparet Demi Moore (42) og Ashton Kutcher (27) giftet seg i Los Angeles søndag. De har vært sammen siden 2003.