Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bryllupsvideoen floppet

Mette-Marit og Haakon sa ja. Videomarkedet sa nei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmen med høydepunkter fra kronprinsbryllupet ble ingen salgssuksess, melder Dagens Næringsliv. 28 800 video- og dvd-filmer ble sendt ut, 9300 har så langt kommet i retur, og det ventes langt flere. Restopplaget stues bort på et lager i Borås i Sverige.

- Denne videofilmen ble definitivt ingen suksess, sier Tor Klepaker i Salgspartner as i Sandefjord til Dagens Næringsliv. Klepaker sto for salget av 10 000 filmer til dagligvarebutikker, men det ble ingen god butikk for Kelpaker.

- Det beste hadde vært om de ikke giftet seg, sier han spøkefullt til DN.

I dag går fristen ut for å levere tilbake usolgte bryllupsfilmer. Derfor er det enda ingen samlet oversikt over hvor mange filmer som fortsatt er usolgte, men ifølge DN har flere butikker bare solgt noen få prosent av filmene de mottok. Daglig leder Stig Arne Bech i Vision Park Distribution hevder overfor DN at halvparten av filmene kan være solgt.

- Det kommer nok en relansering, men da må vi nok gjøre noe med prisen.

Bryllupsfilmene koster 149 kroner på video, 198 kroner på DVD.

TIL SVERIGE: 10 000 usolgte bryllupsvideoer sendes nå på lager til Sverige. Distributøren vurderer billigsalg.<br>Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart